Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 21:14

Ενημερωτική διημερίδα "Υγεία και επιχειρηματικότητα" στην Καλαμάτα

Ενημερωτική διημερίδα "Υγεία και επιχειρηματικότητα" στην Καλαμάτα

Εκπαιδευτική - ενημερωτική διημερίδα και έκθεση θα γίνει στην Καλαμάτα στις 4 - 5 Φεβρουαρίου με θέμα "Υγεία και επιχειρηματικότητα", για φαρμακοποιούς και επαγγελματίες του κλάδου της υγείας. Ο Ομιλος "Pharmagroup" καλεί τους ενδιαφερόμενους στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην συνεδριακή αίθουσα του "Elite City Resort" στην οδό Ναυαρίνου 2. 

Πρόκειται για μία πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη επιστημονική διοργάνωση, με τεχνογνωσία και εγκυρότητα, που σχετίζεται με πολλά από τα θέματα υγείας και επιχειρηματικότητας, που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες λειτουργούς υγείας, φαρμακοποιούς, καθώς και τους συνεργάτες αυτών. Η διημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς παρόμοιων εκδηλώσεων σε διάφορες πόλεις της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδος, που γίνονται με σκοπό την ενημέρωση των φαρμακοποιών, και επαγγελματιών, τόσο σε επιστημονικά θέματα όσο και Θεσμικά.

Με 15 ομιλητές, 20 ομιλίες και 3 στρογγυλά τραπέζια, η 1η Εκπαιδευτική και ενημερωτική διημερίδα "Επιχειρηματική και προϊοντική εκπαίδευση", επικεντρώνεται σε θέματα ενημέρωσης υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης, διαχείρισης φαρμακείου, επικοινωνίας και πιστότητας πελάτη, καθώς και νέων τάσεων στο επάγγελμα, τομείς που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην δύσκολη πλέον καθημερινότητα τους οι επαγγελματίες λειτουργοί υγείας.

Ενδεικτικές θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν από τους ομιλητές, αφορούν τα θέματα: καρκίνος προστάτη, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, τόνωση ανοσοποιητικού συστήματος, οστεοπόρωση - οστεοπενία, συμπληρώματα διατροφής, κλιμακτήριος -εμμηνόπαυση, βρεφική - παιδική φροντίδα, πότε θέλει έλεγχο η ακοή του παιδιού μου;, στεφανιαία καρδιακή νόσος, κεφαλαλγίες, φάρμακο -αγορά εργασίας μετά από 7 χρόνια μνημόνιο, η ανάγκη δημιουργίας επαγγελματικού ταμείου στους υγειονομικούς, νέο θεσμικό 

Η διημερίδα απευθύνεται σε φαρμακοποιούς και επαγγελματίες του κλάδου της υγείας για τους Νομούς Μεσσηνίας, Ηλείας, Αργολίδας και Λακωνίας. Η έναρξη των εργασιών θα γίνει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 12 μ. και η λήξη την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 5 μ.μ. Παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση με περίπτερα ενημέρωσης των χορηγών της διοργάνωσης. 

Η συμμετοχή όλων είναι δωρεάν.