Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 15:44

Επιστημονική διημερίδα για τον καρκίνο του μαστού στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον
Επιστημονική διημερίδα για τον καρκίνο του μαστού στα Φιλιατρά

Επιστημονική διημερίδα με θέμα «Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού» διοργανώνεται στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών στις 15 και 16 Μαρτίου από το Δήμο Τριφυλίας και την Α' Προπαιδευτική Χειρουργική κλινική του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών - Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο».

Η διημερίδα περιλαμβάνει κλινικές εξετάσεις που θα γίνουν την Παρασκευή 15 Μαρτίου από τις 5-8 το απόγευμα και το Σάββατο 16 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 4 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ την ίδια ημέρα στις 7 μ.μ. θα γίνει ενημερωτική ομιλία στην αίθουσα του δημαρχείου Φιλιατρών.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο Γιώργος Ζωγράφος, καθηγητής Χειρουργικής - αναπληρωτής πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής, που μπορούν να γίνουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, είναι τα: 2761360023 (Βίκυ Αλεξανδροπούλου) και 2761360033 (Φωτεινή Στυλιανού).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας και της Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας, ενώ συμμετέχουν οι σύλλογοι: Ομιλος Δράσεων και Πολιτισμού, Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαραθούπολης, ΞαναρχίΖΩ.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER