Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 09:54

Ο Γιάννης Καρβέλης νέος διοικητής στην 6η ΥΠΕ

Γράφτηκε από την
Ο Γιάννης Καρβέλης νέος διοικητής στην 6η ΥΠΕ

 

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα που προτείνει το υπουργείο Υγείας για τις θέσεις των επτά νέων διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας.

Στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας προτείνεται για διοικητής ο Ιωάννης Καρβέλης.

Σύμφωνα με το βιογραφικό που αναρτήθηκε στο υπουργείο Υγείας: Ο Ιωάννης Καρβέλης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1964. Είναι παντρεμένος και πατέρας μίας κόρης. Είναι πτυχιούχος Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στη Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων και στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Στέλεχος του ΟΑΕΔ επί 31 χρόνια, είναι σήμερα προϊστάμενος του Τμήματος Ασφάλισης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου του Οργανισμού και πρόεδρος της Ενωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας. Εχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, για ζητήματα που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις, την οικονομία, τη διοίκηση και την καινοτομία.

Για τις θέσεις των υπόλοιπων νέων διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας, με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, προτείνονται στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, οι εξής:

- Παναγιώτης Στάθης, ως διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

- Χρήστος Ροϊλός, ως διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου.

- Γεώργιος Τοπαλίδης, ως διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας.

- Δημήτριος Τσαλικάκης, ως διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης.

- Φώτης Σερέτης, ως διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

- Ελένη Μπορμπουδάκη, ως διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.


NEWSLETTER