Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 09:55

Βραβεύτηκε το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»

Γράφτηκε από την
Βραβεύτηκε το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»

 

Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» βραβεύτηκε στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2019, για την πρωτοβουλία της αναβάθμισης Παιδιατρικών Τμημάτων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας ανά την Ελλάδα, στον πυλώνα Bravo Society.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στο 2019 το σωματείο εξόπλισε με τα απαραίτητα μηχανήματα και το παιδικό ιατρείο του Νοσοκομείου Ναυπλίου, ενώ ανάλογος εξοπλισμός αναμένεται να προσφερθεί στο άμεσο μέλλον και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, αλλά και σε αυτό του Αργους. 

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο θεσμός Bravo 2019 αποτελεί έναν θεσμό κοινωνικού διαλόγου για τη βιώσιμη ανάπτυξη, που αναπτύσσεται σε εθνικό επίπεδο, με βάση τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από επιχειρήσεις, οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας πολιτών. Μέσω των 250 πρωτοβουλιών και των 35.000 ενεργών πολιτών

που συμμετέχουν στο θεσμό αναπτύσσεται μια ευρύτερη ενημέρωση και αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας, καθώς και ένα δίκτυο ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών από τους οργανισμούς αυτούς, που συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο.

Ο θεσμός Bravo είναι μια πρωτοβουλία του QualityNet Foundation, του Δικτύου Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών www.qualitynet.gr


NEWSLETTER