Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 16:28

Θεόδωρος Καρούτζος: Νέος υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος στην Affidea Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Θεόδωρος Καρούτζος: Νέος υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος στην Affidea Καλαμάτας

Για τη νέα μεγάλη επένδυση με την εγκατάσταση του νέου υπερσύγχρονου μαγνητικού τομογράφου στο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea Καλαμάτας, μιλά στην εφημερίδα "Ελευθερία" ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θεόδωρος Καρούτζος.

«Επενδύουμε συνεχώς σε τεχνολογία αιχμής, με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση η οποία μπορεί να οδηγήσει στην κατάλληλη θεραπευτική αντιμετώπιση, χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος» δηλώνει σε συνέντευξή του.

Τεχνολογίες αιχμής, µείωση χρόνου εξέτασης, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες µε διεθνείς διαπιστεύσεις είναι μερικά µόνο από τα δυνατά «χαρτιά» του Διαγνωστικού Κέντρου Affidea Καλαμάτας. Αλλωστε, όπως σημειώνει στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελευθερία» ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θεόδωρος Καρούτζος, στην Affidea Καλαμάτας οι ασθενείς βρίσκουν έναν πραγματικό σύμμαχο απέναντι στην πάθησή τους. Τονίζει δε πως όλα τα στελέχη της ομάδας της Affidea Καλαμάτας χαρακτηρίζονται από το πάθος τους για τη φροντίδα αυτών που έχουν ανάγκη.

Κύριε Καρούτζο, η Affidea στην Καλαμάτα διακρίνεται για τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, συμβάλλοντας στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Πράγματι, στην Affidea επενδύουμε διαρκώς στην τελευταία «λέξη» της τεχνολογίας, γι’ αυτό και προχωρούμε τακτικά σε αναβαθμίσεις του στόλου απεικόνισης και γενικότερα σε ανανέωση του εξοπλισμού μας. Η υγεία είναι το πάθος μας και η φροντίδα των ανθρώπων που μας την εμπιστεύονται πρωταρχικό μέλημά μας. Για εμάς, ο άνθρωπος είναι στο κέντρο της φιλοσοφίας μας και όλης της προσοχής μας. Επενδύοντας διαρκώς στη νεότερη τεχνολογία αιχμής, είτε αυτή αφορά σε εξοπλισμό είτε σε τεχνικές, προσφέρουμε αξιόπιστες και διεθνώς διαπιστευμένες υπηρεσίες υγείας. Ως γνωστό, η έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση σώζει ζωές, καθώς δίνει τη δυνατότητα για πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση και θεραπεία.

Μιλήστε μας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και υποδομών σας, αλλά και για τις επενδύσεις σας στην ιατρική τεχνολογία αιχμής.

Η Affidea Καλαμάτας, επενδύοντας σταθερά στη ψηφιακή τεχνολογία, προχωράει με την εγκατάσταση νέων μηχανημάτων, με στόχο την αρτιότερη απεικόνιση, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον υπηρεσιών υγείας και ασφάλειας. Ο νέος μαγνητικός τομογράφος τελευταίας τεχνολογίας του οίκου GE Healthcare, Signa Explorer 1.5 T, που πρόκειται σύντομα να  εγκατασταθεί στην Affidea Καλαμάτας, έρχεται να βελτιώσει την εμπειρία του εξεταζόμενου και να προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες, συμμετέχοντας παράλληλα στο MR Excellence πρόγραμμα της Affidea, για βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας και λιγότερο χρόνο εξέτασης. Επιπλέον, θα υπάρχει δυνατότητα για την εκτέλεση μιας ευρείας γκάμας κρίσιμων ιατρικών εξετάσεων, όπως μαγνητική τομογραφία, μαγνητική αγγειογραφία, μαγνητική πυελογραφία, μαγνητική μαστών, πολυπαραμετρική μαγνητική προστάτη, πολυπαραμετρική μαγνητική εγκεφάλου, μαγνητική καρδιάς.

Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε περαιτέρω τις δυνατότητες του Κέντρου μας, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη σύγχρονη μονάδα υγείας στα πρότυπα των αντίστοιχων ευρωπαϊκών της μητρικής εταιρείας. Για άλλη μια φορά, αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι κάθε σχεδιασμός μας έχει αφετηρία μία ανθρώπινη ανάγκη. Δίνουμε προτεραιότητα στην αναβάθμιση των τμημάτων και των κτηριακών εγκαταστάσεων, με την επέκταση του χώρου αναμονής και την ανανέωση της αισθητικής του, για την άριστη εξυπηρέτηση και τη βέλτιστη εμπειρία των εξεταζόμενών μας.

Ποια άλλα μηχανήματα υποστηρίζουν και πλαισιώνουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σας;

Διαθέτουμε πολυτομικό Αξονικό Τομογράφο 64 τομών με τον οποίο πραγματοποιούνται εξειδικευμένες εξετάσεις, όπως αξονική στεφανιογραφία και αξονικές αγγειογραφίες, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Τεράστιας σημασίας εξίσου επένδυση σε ιατρική τεχνολογία είναι ο Ψηφιακός Μαστογράφος και ο τελευταίου τύπου Υπερηχοτομογράφος, δίνοντας τη δυνατότητα εκτέλεσης υπερήχων όλων των οργάνων του σώματος, triplex αγγείων και ελαστογραφίας. Επιπλέον, εφαρμόζονται υψηλής ακρίβειας οστικές μετρήσεις και διαγνώσεις οστεοπόρωσης, ενώ το Εργαστήριο Βιοπαθολογίας συμπληρώνει τις διαγνωστικές εξετάσεις, προσφέροντας άμεσα και αξιόπιστα αποτελέσματα στους εξεταζόμενους. Τέλος, έγινε αναβάθμιση του ψηφιοποιημένου Ακτινολογικού εξοπλισμού μας σε ψηφιακό.

Ολα τα παραπάνω και μια σειρά άλλων μέτρων που λαμβάνονται για την προστασία των εξεταζόμενων, όπως η ανώδυνη αιμοληψία, μια μέθοδος που κατ’ αποκλειστικότητα εφαρμόζεται στα διαγνωστικό κέντρο της Affidea, αποτελούν δεσμεύσεις ποιότητας για την Affidea.

Ποια θεωρείτε ότι είναι τα χαρακτηριστικά που σας διαφοροποιούν έναντι του ανταγωνισμού;

Η Affidea Καλαμάτας, με την αδιάλειπτη παρουσία της στο χώρο της υγείας  για 29 συνεχή έτη, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των πελατών, των ασφαλιστικών εταιρειών, του ιατρικού κόσμου, αλλά και όλων των συμπολιτών μας. Η αναγνώριση αυτή οφείλεται στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Ποιότητα ολική, η οποία αντικατοπτρίζεται στην πιστοποιημένη τεχνολογική μας ανωτερότητα, στην τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας, ιατρικού και διοικητικού, και στην άρτια εξυπηρέτηση που παρέχουμε στους εξεταζόμενους. Η ολική ποιότητά μας, οι υποδομές μας και οι άνθρωποί μας είναι τα χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν και μας επιτρέπουν να στεκόμαστε καθημερινά στο πλευρό των συμπολιτών μας.


NEWSLETTER