Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 17:11

Μεσσηνία: Συνεργασία City Hospital με Omnigen

Γράφτηκε από την

Τη σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία Omnigen ανακοίνωσε η ιδιωτική κλινική City Hospital, που λειτουργεί στην Καλαμάτα.

H Omnigen A.E. είναι µια σύγχρονη και ολοκληρωµένη ελληνική εταιρεία βιοτεχνολογίας. Δραστηριοποιείται στο χώρο της κρυοσυντήρησης βλαστοκυττάρων (οικογενειακή τράπεζα βλαστοκυττάρων). Θέλοντας να παρέχει στον άνθρωπο τα πραγµατικά οφέλη της επιστήµης µέσα από τη διαρκή εξέλιξη, παρέχει πλήρεις και εξειδικευµένες υπηρεσίες.
Σχολιάζοντας την επίτευξη της νέας αυτής συνεργασίας, ο εκπρόσωπος του City Hospital Γιώργος Τασσιόπουλος επεσήµανε:
“Η έναρξη της συνεργασίας µεταξύ City Hospital και Omnigen Α.Ε., της πρώτης αδειοδοτηµένης οικογενειακής τράπεζας φύλαξης στη χώρα µας, ολοκληρώνει το επιθυµητό πλέγµα υπηρεσιών για τη µέλλουσα µητέρα, έτσι ώστε να αισθάνεται ασφαλής και να λαµβάνει πρωτοποριακές - καινοτόµες υπηρεσίες υγείας στον τόπο διαµονής της. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται και ο πάγιος σκοπός της ιδιωτικής κλινικής City Hospital, για ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στον τόπο διαµονής, για τις µέλλουσες µητέρες που θα µας εµπιστευτούν”.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Omnigen ΑΕ µέσω του City Hospital περιλαµβάνουν: Έλεγχο, επεξεργασία και κρυοσυντήρηση οµφαλικού αίµατος και ιστού οµφαλίου λώρου.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας διοργανώνεται την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Πρότυπο Κέντρο Μητέρα - Παιδί (Χρ. παγώνη 10, Καλαμάτα) σεμινάριο ενημέρωσης με θέμα “Ομφαλικό αίμα: Δυνατότητες και επιλογές”. Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για κρυοσυντήρηση ομφαλικού αίματος δωρεάν για 20 χρόνια.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 274210 90340 και 6933 344555.