Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 18:49

ΚΕΝΤΡΟ THERMIva ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Η Επαναστατική Μέθοδος που Σταματάει τον Χρόνο! (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Στην Αθήνα και στην Καλαμάτα αποκλειστικά από τον καθηγητή Πέτρο Κ. Νικολαΐδη

Μια νέα, επαναστατική κατάκτηση της σύγχρονης γυναικολογίας έρχεται να βάλει τέλος όχι σε 1 αλλά σε 10 γυναικολογικά προβλήματα ταυτόχρονα (ξηρότητα και ατροφία του κόλπου, δυσκολία και πόνος στο σεξ στην εμμηνόπαυση, κολπική χαλάρωση μετά τον τοκετό, ουρολοιμώξεις, κολπίτιδες, ακράτεια ούρων, έλλειψη οργασμού, σύσφιξη και αναζωογόνηση της γενετήσιας περιοχής). Την καινοτόμο μέθοδο– έφερε κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, ο Καθηγητής Μαιευτικής-Γενετικής του Παν/μίου Δυτικής Αττικής, γυναικολόγος-γενετιστής και πιστοποιημένος γιατρός για το THERMIva®, από το Alinsod Institute for Aesthetic Vaginal Surgery στην Καλιφόρνια, Πέτρος Νικολαΐδης.

Τι είναι το THERMIva® και πώς το ανακαλύψαμε;

Το 2015, ο Dr. Red Alinsod, World leader Αισθητικής Γυναικολογίας στην Καλιφόρνια της Αμερικής, έκανε μια τρομερή εφεύρεση! Ανακάλυψε μια συσκευή ραδιοσυχνοτήτων που παράγει θερμότητα στη γενετήσια περιοχή της γυναίκας και... φτιάχνει νέο κολλαγόνο, ελαστίνη και αγγεία, κάνει δηλαδή τη γυναίκα δύο με τρεις δεκαετίες νεότερη!

Το THERMIva® στην Ελλάδα

Το 2017 πήγα στο Alinsod Institute στην Καλιφόρνια, για να εκπαιδευτώ από τον Dr. Red Alinsod προσωπικά και να φέρω αποκλειστικά στην Ελλάδα αυτή την εκπληκτική μέθοδο που κάνει θραύση σε 42 χώρες του πλανήτη. Αυτή τη στιγμή είμαστε η 7η χώρα στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί το THERMIva®.

Τα αποτελέσματα ήταν φοβερά: το THERMIva®, δεν έλυνε απλά τα προβλήματα της εμμηνόπαυσης (δυσκολία και πόνο στο σεξ, ξηρότητα και ατροφία του κόλπου, ουρολοιμώξεις και κολπίτιδες, ακράτεια). Με τις ραδιοσυχνότητες και την ελεγχόμενα αυξανόμενη θερμότητα τονώνεται η ροή του αίματος, βελτιώνεται η υγρασία του κόλπου, ανανεώνεται το δέρμα και η φυσιολογία του κόλπου (οπότε και η ουροδόχος κύστη, και κατά συνέπεια και η ουρήθρα), ενώ ταυτόχρονα έχουμε και μια αισθητική αναζωογόνηση της έξω γενετήσιας περιοχής. Η επαναστατική μέθοδος THERMIva® που βάζει τέλος στις εγχειρήσεις και το Laser, είναι μια μη χειρουργική, μη επεμβατική θεραπεία. Γίνεται στο ιατρείο και δεν απαιτείται καμία μορφή αναισθησίας, ούτε χρόνος αποθεραπείας. Η ασθενής επιστρέφει άμεσα σε όλες της τις δραστηριότητες. Συνιστώνται 3 συνεδρίες, ανά 20-30 μέρες, για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το THERMIva® απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση, μεταξύ 45-65 ετών. Υπάρχει όμως κι ένα μεγάλο ποσοστό νέων γυναικών, που μόλις γέννησαν με φυσιολογικό τοκετό και έχουν σοβαρά προβλήματα χαλάρωσης, έλλειψη ευαισθησίας και πόνους κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, ξηρότητα κόλπου ιδίως όταν θηλάζουν, κάτι το οποίο συμβαίνει λόγω των ορμονών.

Από το 2017 στο κέντρο THERMIva® θεράπευσα 200 γυναίκες ηλικίας 30-70 ετών με 100% επιτυχία, σταματώντας το χρόνο, χαρίζοντας δηλαδή στις ασθενείς μου, τουλάχιστον μια 20ετία. Η επαναστατική μέθοδος THERMIva® εφαρμόζεται αποκλειστικά στο ιατρείο μου στην Αθήνα και τώρα πλέον, και στο Kέντρο THERMIva® Καλαμάτας.


ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ M.D., PhD

Καθηγητής Γυναικολογίας-Μαιευτικής Παν/μίου Δυτ. Αττικής

Ειδικός Εμβρυομητρικής Ιατρικής Παν/μίου Imperial College

Καλαμάτα: Αντωνοπούλου 11 |Τ. 2106199000
https://petrosnikolaidis.gr | info@petrosnikolaidis.gr
https://www.facebook.com/embryoiatriki