Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 08:16

Νέο γραφείο Ψυχολογίας και υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Ευαγγελία Καλλιανιώτη-Οικονομάκου

Γράφτηκε από την
Νέο γραφείο Ψυχολογίας και υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Ευαγγελία Καλλιανιώτη-Οικονομάκου

 

Με λαμπρότητα και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τελέστηκαν την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου τα εγκαίνια του νέου γραφείο Ψυχολογίας και υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας της Κας Ευαγγελίας Καλλιανιώτη-Οικονομάκου.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Μεσσηνίας Π. Φίλιππο Χαμαργιά, παρουσία της οικογένειας και στενών φίλων της.

Η Ευαγγελία Καλλιανιώτη-Οικονομάκου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Συνέχισε τις Μεταπτυχιακές σπουδές της στην Ειδική αγωγή παιδιών και εφήβων με μαθησιακές δυσκολίες και προβλήματα συμπεριφοράς. Είναι κάτοχος πιστοποίησης "Αθήνα Τεστ", που είναι ειδικό εργαλείο για την διάγνωση των Μαθησιακών Δυσκολιών.

Ακόμα είναι κάτοχος πιστοποίησης "ΕΔΕΠΠΕ" (Ερωτηματολόγιο Δια-Προσωπικής και Ενδο-Προσωπικής προσαρμογής παιδιών και εφήβων).

Παράλληλα έχει ειδικευθεί με πληθώρα σεμιναριακών παρακολουθήσεων, κλινικής και πρακτικής εξειδίκευσης στο άγχος, τις κρίσεις πανικού, την ψυχολογική διαχείριση χρόνιων και αυτοάνοσων νοσημάτων νοσημάτων και την κατάθλιψη. Εργασιακά έχει διατελέσει καθηγήτρια του Αττικού Κολεγίου Αθηνών και του ΙΕΚ Ιπποκράτειος.

Έχει εργασθεί στο ειδικό Δημοτικό Ρεθύμνου και στο άσυλο ανιάτων Ρεθύμνου. Εργάζεται ως Ψυχολόγος Ενηλίκων-Παίδων καθώς και με παιδιά με μαθησιακές  δυσκολίες. Πραγματοποιεί κύκλους σεμιναρίων στον ιδιωτικό τομέα πάνω στην εργασιακή Ψυχολογία και την υποστήριξη εταιρικού προσωπικού. Έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2013 και το νέο της γραφείο βρίσκεται στην οδό Πλάτωνος 1 στην Καλαμάτα, στον τρίτο όροφο.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας και email γραφείου:

2721601028 και 6976573252

kallianioti25@gmail.com


NEWSLETTER