Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 15:57

Εκδήλωση στο Πρότυπο Κέντρο "Μητέρα - Παιδί": Οι πολλαπλές εκφάνσεις και διαδρομές του ρόλου της μητέρας

Γράφτηκε από την
Εκδήλωση στο Πρότυπο Κέντρο "Μητέρα - Παιδί": Οι πολλαπλές εκφάνσεις και διαδρομές του ρόλου της μητέρας

 

Αφιερωμένη στις πολλαπλές εκφάνσεις και διαδρομές του ρόλου της μητέρας ήταν η εκδήλωση, που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο το Πρότυπο Κέντρο "Μητέρα-Παιδί”, που δραστηριοποιείται στην Καλαμάτα.

Παρούσες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν η πρόεδρος της "Κιβωτού του Κόσμου" και πρεσβυτέρα του π. Αντωνίου, Σταματία Γεωργαντή και η υπεύθυνη της δομής στην Καλαμάτα Αθηνά Ρονιώτη.

Επιπλέον, καθώς τα "δώρα" της μητέρας προς το παιδί ξεκινούν με τον ομφάλιο λώρο και δε σταματούν ποτέ, στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Νίκος Νοταράς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Omnigen, της 1ης αδειοδοτημένης τράπεζας φύλαξης βλαστοκυττάρων. Ο κ. Νοταράς εξήγησε πώς το ομφάλιο αίμα, όχι μόνο ξεκινά τη ζωή του παιδιού, αλλά μπορεί να δώσει και θεραπεία σε όλη τη διάρκειά της.

Τέλος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ζωντανή σύνδεση με την κ. Ζαχαριάδου από το mommycool.com.cy, που είναι το Νο1 γονεϊκό portal στην Κύπρο και έχει κερδίσει την αγάπη και του ελληνικού κοινού.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη, που ομόρφυνε τη βραδιά, καταθέτοντας και τη δική της μαρτυρία για τη μητρότητα.

Το πιο ιδιαίτερο κομμάτι της βραδιάς ήταν οι τιμητικές βραβεύσεις μητέρων που, μέσα από την ιδιαίτερη τους διαδρομή, αποτελούν σύμβολα μητρότητας και αποδεικνύουν ότι η μητρότητα είναι ακούραστη, ανυπέρβλητη, η πιο αγνή και άδολη προσφορά προς τον άνθρωπο.


NEWSLETTER