Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 19:46

Βοηθός Νοσηλευτικής στο ΔΙΕΚ του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

Με την ειδικότητα Βοηθού Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας θα λειτουργήσει το ΔΙΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας, αρμοδιότητας του υπουργείου Υγείας, για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη διοίκηση του ιδρύματος, οι επιτυχόντες υποψήφιοι/ες καταρτιζόμενοι/νες από το παράλληλο μηχανογραφικό θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής έως και την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων καταρτιζόμενων α) που επιθυμούν την επιλογή τους στην ειδικότητα του ΔΙΕΚ του Γ.Ν.Μεσσηνίας με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (απαραιτήτως να είναι απόφοιτοι Λυκείου), β) επίσης και απόφοιτοι της δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης (ΕΠΑ.Λ.), καθώς και οι κάτοχοι ισότιμων τίτλων που δύνανται να εγγράφονται στο Γ΄ εξάμηνο, θα υποβληθούν έως την 15η Σεπτεμβρίου, στο χώρο του ΔΙΕΚ.

Πληροφορίες: Ταχυδρομική διεύθυνση: Αντικάλαμος Μεσσηνίας (300 μέτρα από το Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, Ν.Μ.Καλαμάτας). Τηλ. 2721085203. Καθημερινά: 10:00-13:00.

Γραμματεία: mail@iek-gn-kalam.mes.sch.gr

www.nosokomeiokalamatas.gr

(Υπηρεσίες-Δομές που ανήκουν στο Νοσοκομείο-Δ.ΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτών).