Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 16:47

Νέος καρδιολόγος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Νέος καρδιολόγος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Νέος γιατρός καρδιολόγος αναλαμβάνει υπηρεσία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ορκίστηκε χθες στο γραφείο της διοικήτριας Ελένης Αλειφέρη ο γιατρός Ιωάννης Σταθόπουλος, σε θέση μόνιμου ειδικευμένου ιατρού Καρδιολογίας του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη διοίκηση, ο κ. Σταθόπουλος, ο οποίος υπηρετούσε μέχρι πρότινος σε νοσοκομείο του εξωτερικού, θα ενισχύσει σημαντικά και λόγω εμπειρίας, το ιατρικό προσωπικό του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου της Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Τον γιατρό υποδέχθηκαν ο διευθυντής του Καρδιολογικού Τμήματος Γιώργος  Κουδούνης και ο γιατρός Ιωάννης Τσόρλαλης, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα στήριξε την λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες.

Η κ. Αλειφέρη καλωσόρισε τον κ. Σταθόπουλο και του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη στο έργο του, τονίζοντας ότι η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειές της για ενίσχυση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος για την εφαρμογή καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου της πρωτογενούς αγγειοπλαστικής (PRIMARY PCI) έναντι της μέχρι τώρα γνωστής πρακτικής της θρομβόλυσης.


NEWSLETTER