Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 21:32

Το ίδιο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκε στο ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την

Η επανεκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας (ΚΕΠΕΠΨΥ) Μεσσηνίας, προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες της 15ης Δεκεμβρίου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει την ίδια σύνθεση με το απερχόμενο: Πρόεδρος: Άγγελος Χρονάς, αντιπεριφερειάρχης Υγείας - εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αντιπρόεδρος: Αρχιμανδρίτης Αλέξιος (Νικόλαος) Αρώνης, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Μεσσηνίας. Γραμματέας: Νίκος Ματθιόπουλος, εκπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας. Ταμίας: Σαράντος Μαρινάκης, αντιδήμαρχος - εκπρόσωπος του Δήμου Καλαμάτας. Μέλη: Δημήτρης Γαϊτάνης, εκπρόσωπος του Δήμου Πύλου -Νέστορος, Χαράλαμπος Αβραμίδης, εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη, επιστημονικά υπεύθυνη ΚΕΠΕΠΨΥ - εκπρόσωπος των εργαζομένων.
Μετά την επανεκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου ο πρόεδρος Άγγελος Χρονάς, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη, δήλωσε πως το ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας θα συνεχίσει το έργο του τόσο στον τομέα της πρόληψης των εξαρτήσεων κάθε μορφής, όσο και στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας σε θέματα προαγωγής της ψυχικής υγείας, αλλά θα είναι παρών και σε κάθε έκτακτη ανάγκη που θα παρουσιαστεί για την υποστήριξη των κατοίκων όλης της Μεσσηνίας.