Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 18:24

Σε πρόγραμμα υγείας ο Δήμος Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την
Σε πρόγραμμα υγείας ο Δήμος Πύλου - Νέστορος

Σε πρόγραμμα καινοτομίας και προώθησης της υγείας χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ενωση συμμετέχει ο Δήμος Πύλου - Νέστορος, όπως γνωστοποιεί με σχετική ανακοίνωσή του.

 

Οπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, πρόκειται για το πρόγραμμα Credits 4 Health (C4H) στο οποίο συμμετέχουν επίσης η Φλωρεντία και το Σαλέντο στην Ιταλία καθώς και η Τζιρόνα στην Ισπανία.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι δημότες Πύλου - Νέστορος μεταξύ 20 και 65 χρόνων, ωστόσο η προθεσμία για την εγγραφή στο πρόγραμμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, λήγει την 31η Δεκεμβρίου. Η σχετική αίτηση μπορεί να υποβληθεί μόνο ηλεκτρονικά στην σελίδα www.credits4health.gr, από την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες καθώς και τα οφέλη τους.

 

Το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και αφότου ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική εγγραφή, η ομάδα του προγράμματος θα έρθει σε επαφή με τους δημότες προκειμένου να προγραμματίσει συνάντηση σε ένα από τα Κέντρα Υγείας της περιοχής του Δήμου Πύλου - Νέστορος. Σκοπός του προγράμματος, καταλήγει η ανακοίνωση, είναι η βελτίωση του τρόπου ζωής των δημοτών μέσω της άσκησης και της υγιεινής μεσογειακής διατροφής. 


NEWSLETTER