Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 22:28

Δύο επικουρικοί γιατροί προσεχώς στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Δύο επικουρικοί γιατροί προσεχώς στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Δύο επικουρικοί γιατροί, ένας στο Καρδιολογικό και ένας στο Νεφρολογικό, θα συνδράμουν σύντομα το Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Κυπαρισσίας.

 

Αυτό επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός στη συνάντηση που είχε στην Αθήνα με αντιπροσωπεία του προεδρείου του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Κυπαρισσίας, την οποία συνόδευαν οι βουλευτές Θανάσης Πετράκος, Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας.

Στη σχετική ανακοίνωση προστίθεται ότι η αντιπροσωπεία του συλλόγου -από τους Σοφία Ντουντούκου, Ηλία Αθηναίο και Αιμιλία Τασούλη- «ενημέρωσε αναλυτικά τον υπουργό για τις ελλείψεις σε προσωπικό, ζητώντας να καλυφθούν κενά με βάση τις κενές οργανικές θέσεις και όχι με βάση το έγγραφο του νυν αναπληρωτή διοικητή, που δεν περιγράφει τις πραγματικές ανάγκες, τονίζοντας ότι όσον αφορά τη λειτουργία του νοσοκομείου η νυν διοίκηση δημιουργεί προβλήματα και απαξιώνει με τον τρόπο της το νοσοκομείο».

 

Από την πλευρά του ο υπουργός, συνεχίζει η ανακοίνωση, «τόνισε ότι τα προβλήματα με τη διοίκηση και με τις ελλείψεις θα λυθούν τάχιστα και από τις προσλήψεις θα καλυφθούν όσο περισσότερα κενά μπορούν».