Πέμπτη, 05 Μαϊος 2016 19:28

Δωρεάν εξέταση για τον καρκίνο του δέρματος

Δωρεάν εξέταση για τον καρκίνο του δέρματος

Δωρεάν εξέταση για τον καρκίνο του δέρματος μπορούν να κάνουν οι πολίτες της Τριφυλίας και της ευρύτερης περιοχής από τις 9 έως τις 13 Μαΐου, στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας κατά του Καρκίνου του Δέρματος που διοργανώνει η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο νέο ιατρείο του δερματολόγου - αφροδισιολόγου Θεοδόση Γκουτσούλα, που από χθες λειτουργεί στην Κυπαρισσία.

Οσοι επιθυμούν να κάνουν την δωρεάν εξέταση μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 215 2158523 για να κλείσουν ραντεβού τις εξής ημέρες και ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή: 9 π.μ. - 9 μ.μ., Σάββατο: 9 π.μ. - 5 μ.μ., ενώ τα ελεύθερα ραντεβού για το συγκεκριμένο ιατρείο είναι απογευματινές ώρες.  

Ολοι γνωρίζουν τη σημασία των προληπτικών εξετάσεων, γι' αυτό και οι πολίτες δεν θα πρέπει να αδιαφορούν. Εξάλλου στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η πρωτογενής πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος.

Οσον αφορά τον δερματολόγο - αφροδισιολόγο Θεοδόση Γκουτσούλα, πρόκειται για ένα νέο επιστήμονα με καταγωγή από την Κόκλα Μεσσηνίας και το ιατρείο του βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 51 στον τρίτο όροφο.

Κ.Μπ.