Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 17:43

Στάση αναμονής από αγρότες Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον

Τα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο συζητήθηκαν στη γενική συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας.

Προς το παρόν οι αγρότες κρατούν στάση αναμονής για δυναμικές κινητοποιήσεις, συμπαραστεκόμενοι παράλληλα σε αυτές των υπολοίπων συναδέλφων τους, ενώ αποφάσισαν μέχρι τις 10 Μαρτίου να προκηρυχθούν και εκλογές στο σύλλογό τους.

Μιλώντας στην «Ε» για τα αποτελέσματα της συνέλευσης ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νίκος Σινάνης ανέφερε:

«Εγινε η γενική συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου με δύο θέματα: τις αγροτικές κινητοποιήσεις και ποια θα είναι η συμμετοχή η δική μας, και την προκήρυξη εκλογών μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Οσον αφορά το πλαίσιο των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου, είναι το ίδιο με τα αιτήματα των συναδέλφων αγροτών σε όλη τη χώρα, αλλά υπάρχουν και οι ιδιαιτερότητες του τόπου μας. Από την πλευρά μας συμπαραστεκόμαστε στον κοινό αγώνα των αγροτών και θα συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε κινητοποίηση στο νομό. Σαν Αγροτικός Σύλλογος έχουμε προγραμματίσει εκ νέου συνέλευση περιμένοντας να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα σε πανελλαδικό επίπεδο όσον αφορά τις κινητοποιήσεις και εκεί θα δούμε. Ουσιαστικά είμαστε σε αναμονή».

 

Κ.Μπ.