Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015 13:31

Διοικούσα Επιτροπή εγγειοβελτιωτικού έργου στις Βρύσσες Τριφυλίας

Διοικούσα Επιτροπή εγγειοβελτιωτικού έργου στις Βρύσσες Τριφυλίας

Την ανασυγκρότηση της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής για τη διοίκηση, λειτουργία και συντήρηση του εγγειοβελτιωτικού έργου Βρυσών Τριφυλίας αποφάσισε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Σύμφωνα με την απόφαση, τακτικά μέλη ορίστηκαν οι εξυπηρετούμενοι παραγωγοί: Παναγιώτης Δ. Θεοδωρόπουλος, Σπυριδούλα Γ. Θεοδωροπούλου, Ουράνης Ηλ. Βλάχος, Διονύσιος Κ. Πανόπουλος και Αντώνιος Γ. Πλέτσας. Αναπληρωματικά μέλη οι: Κωνσταντίνος Αναστ. Λαμπρόπουλος, Νίκη Φ. Πετροπούλου, Σοφία Ι. Βλάχου, Ιωάννης Αναστ. Γεωργιόπουλος και Ολγα Δ. Θεοδωροπούλου.

Στην απόφαση αναφέρεται ότι «οι σκοποί της δραστηριότητας της προσωρινής Διοικούσας του εγγειοβελτιωτικού έργου Βρυσών είναι η έγγειος βελτίωση των αγροκτημάτων των μελών, που βρίσκονται στην περιοχή δικαιοδοσίας της κι εξυπηρετούνται από το έργο και η προετοιμασία των μελών για την άρση της απροθυμίας σύστασης Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων».

 

Η επιτροπή θα τελεί υπό τον έλεγχο του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και την εποπτεία του Δήμου Τριφυλίας.

(φωτογραφία αρχείου)