Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 07:54

Βράβευση Αχ. Κωνσταντακόπουλου στην “Πελοπόννησος EXPO”

Γράφτηκε από την
Βράβευση Αχ. Κωνσταντακόπουλου στην “Πελοπόννησος EXPO”

 

Τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο τίμησαν χθες τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου στο πλαίσιο της έκθεσης “Πελοπόννησος EXPO”, που γίνεται στην Τρίπολη.

Την τιμητική πλακέτα για την προσφορά του Μεσσήνιου επιχειρηματία στην ανάπτυξη της Πελοποννήσου μέσω της Costa Navarino και άλλων επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων απένειμαν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Μεσσηνίας Δημήτρης Μανιάτης και Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας.

Ο κ. Κωνσταντακόπουλος δήλωσε: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα Επιμελητήρια όλων των νομών της Πελοποννήσου για τη μεγάλη αυτή τιμή. Εκλαμβάνω αυτή τη βράβευση και σαν μια μεγάλη ευθύνη για να συνεχίσω το όραμα του καπετάν Βασίλη για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.  Η Πελοπόννησος έχει μια κρυμμένη ευλογία. Δεν αναπτύχθηκε πολύ τουριστικά έως σήμερα. Αυτό σημαίνει όμως και ότι δεν υποβαθμίστηκε περιβαλλοντικά. Σήμερα υπάρχει και στους νόμους αλλά και στην κοινωνία μεγάλη περιβαλλοντική ευαισθησία, η Πελοπόννησος μπορεί ν΄ αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Εχει έναν συνδυασμό πραγμάτων μοναδικών στην Ευρώπη. Εχει εξαιρετικούς φυσικούς πόρους και παράλληλα εύκολη πρόσβαση. Πιο απλά, είναι ένας φυσικός παράδεισος, στον οποίο κάποιος φτάνει εύκολα. Πιστεύω λοιπόν ακράδαντα ότι η Πελοπόννησος είναι η περιοχή με το λαμπρότερο τουριστικό μέλλον στη χώρα μας και είναι ευθύνη όλων μας να την αναπτύξουμε με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Ετσι πορευόμαστε κι εμείς». 

 

 

 


NEWSLETTER