Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 15:52

Νέο Επιμελητήριο: Συνάντηση Γκούμα με τους υποψήφιους του συνδυασμού του

Γράφτηκε από την
Νέο Επιμελητήριο: Συνάντηση Γκούμα με τους υποψήφιους του συνδυασμού του

“Στόχος της κίνησης είναι να δημιουργηθούν υγιείς συνθήκες ανάπτυξης όλων των κλάδων της τοπικής μας οικονομίας” δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργος Γκούμας, απευθυνόμενος στους υποψήφιους του συνδυασμού του “Νέο Επιμελητήριο”, σε συνάντηση που είχε μαζί τους την περασμένη Τετάρτη, ενώ “ζήτησε χαμηλούς τόνους και ευπρέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, γιατί την επόμενη ημέρα το Επιμελητήριο μας χρειάζεται όλους” όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, στη συνάντηση -που έγινε εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου, στις 7, 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου- ο Γ. Γκούμας επισήμανε χαρακτηριστικά ότι “δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, αφήνοντας πίσω συναδέλφους και επιχειρήσεις που η οικονομική κρίση τους χτύπησε σκληρά”, προσθέτοντας παράλληλα: “Θα είμαστε δίπλα στον μικρό έμπορο, αλλά και στον μεγάλο εξαγωγέα. Θα είμαστε δίπλα στον επαγγελματία που αγωνιά για την επόμενη ημέρα, αλλά και στον επιχειρηματία που θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα. Θα είμαστε δίπλα στη μικρή τουριστική μονάδα, αλλά και στον ξενοδόχο που έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στον τόπο του”.

Συνεχίζοντας, ο Γ. Γκούμας τόνισε ότι ο συνδυασμός του “αντιπροσωπεύει όλους τους κλάδους της μεσσηνιακής οικονομίας. Μικρούς και μεγάλους. Θα σκύψουμε με πραγματικό ενδιαφέρον στον επαγγελματία που πνίγεται από τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές. Στον επαγγελματία που ταλαιπωρείται από τις δανειακές του υποχρεώσεις. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, αφήνοντας πίσω συναδέλφους και επιχειρήσεις που η οικονομική κρίση τους χτύπησε σκληρά”.

 Καταλήγοντας ο Γ. Γκούμας συνέστησε σε όλους τους υποψηφίους να είναι σε εγρήγορση, καθώς -όπως είπε- “τα μηνύματα είναι θετικά. Είναι αισιόδοξα. Η πλειοψηφία των επαγγελματιών του νομού εμπιστεύεται την παράταξή μας και ελπίζει από εμάς να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που δημιουργούμε. Δεν χρειάζεται όμως εφησυχασμός. Αντίθετα απαιτείται εγρήγορση και έχει σημασία να εξηγήσουμε στους συναδέλφους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες τι ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε”.


NEWSLETTER