Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 15:35

O Γιώργος Γκούμας στο Δήμο Τριφυλίας 

Γράφτηκε από τον
O Γιώργος Γκούμας στο Δήμο Τριφυλίας 

Το δήμο και το δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι ο υποψήφιος για το Επιμελητήριο και επικεφαλής του συνδυασμού "Νέο Επιμελητήριο" Γιώργος Γκούμας, με υποψηφίους του συνδυασμού του.

Η συνάντηση έγινε στο δημαρχείο της Κυπαρισσίας όπου τον υποδέχθηκε ο κ. Κατσίβελας, ο οποίος ευχήθηκε από τα βάθη της καρδιάς του καλή επιτυχία, γνωρίζοντας όπως είπε τα οράματα που έχει. Από εκεί και πέρα τόνισε ότι πάμε να ζήσουμε σε ένα ανοιχτό κόσμο που χρειάζονται οι συνέργειες όλων των παραγόντων για να επιλυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά κυρίως για να δημιουργηθούν καινούργιες περπατησιές και καινούργιες ελπίδες, και σε αυτό τον τομέα το Επιμελητήριο οφείλει να παίξει μεγάλο ρόλο.

Από την πλευρά του ο κ. Γκούμας σημείωσε ότι αυτό το κομμάτι της Μεσσηνίας είναι πολύ ιδιαίτερο, είναι μια περιοχή που αναπτύσσεται και χρειάζεται την βοήθεια όλων, μια περιοχή που χρειάζεται και το Επιμελητήριο: ένα νέο Επιμελητήριο πιο οργανωμένο, με δυνατότητα παρέμβασης και με ενδιαφέρον για την περιφερειακή ανάπτυξη. 

Ο κ. Γκούμας δήλωσε ότι κάθε φορά που επισκέπτεται την περιοχή αισθάνεται οικεία, καθώς όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής του ενασχόλησης έχει άμεση επαφή με τους ανθρώπους της Τριφυλίας, αισθάνεται τη φιλοξενία τους και γνωρίζει τις απόψεις τους για την ανάπτυξη του νομού. 

Τέλος, ο κ. Γκούμας με τους υποψηφίους ανέφεραν ότι το πνεύμα συνεργασίας και συλλογικότητας θα είναι αυτό που θα επικρατήσει μετά τις εκλογές, με απώτερο σκοπό να μπορέσουν μαζί όλοι οι φορείς που εκπροσωπούν τα συμφέροντα του Νομού Μεσσηνίας να δράσουν και να είναι αποτελεσματικοί.

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER