Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 10:48

Επίσκεψη Λεβεντάκη στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Επίσκεψη Λεβεντάκη στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

 

 

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλη Ξυγκώρο και μέλη της διοίκησης είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης μαζί με μέλη του συνδυασμού του.

Αναλύθηκαν ενδελεχώς τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή της Τριφυλίας σε θέματα υποδομών, παραβατικότητας, παραεμπορίου και βελτίωσης των εμπορικών κέντρων των πόλεων της Τριφυλίας, αλλά και οι τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης που έχει η περιοχή. Τονίστηκε εκ μέρους του Επιμελητηρίου η άριστη συνεργασία που υπάρχει με τους αρκετά δραστήριους Εμπορικούς Συλλόγους της περιοχής και η δέσμευση για κοινές δράσεις.

Από την πλευρά του ο κ. Λεβεντάκης δήλωσε πως ως ενεργός επιχειρηματίας και ο ίδιος αντιλαμβάνεται απόλυτα τους προβληματισμούς του παραγωγικού και εμπορικού κόσμου, ταυτίζεται με τις απόψεις και τις προτάσεις τους και δεσμεύτηκε για στενή συνεργασία με τους φορείς της επιχειρηματικότητας. “Την επόμενη μέρα του Δήμου Τριφυλίας οι παραγωγικοί φορείς της περιοχής θα είναι οι πρωταγωνιστές του αναπτυξιακού σχεδιασμού” τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.


NEWSLETTER