Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 16:06

Αθανασόπουλος με Ξυγκώρο για την επιχειρηματικότητα

Γράφτηκε από την

Με τον πρόεδρο Βαγγέλη Ξυγκώρο και μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας συναντήθηκε χθες στο γραφείο του ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Τη συζήτηση απασχόλησαν γενικότερα ζητήματα και θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του τόπου, τα μεγάλα έργα υποδομής και καθημερινά προβλήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς τους και του ενδιαφέροντος των μελών του Επιμελητηρίου.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα προωθήσει δράσεις που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, ενώ επεσήμανε ότι νέα ώθηση στην ανάπτυξη της Μεσσήνης θα δώσουν έργα που δρομολογούνται, όπως η κατασκευή του δρόμου Καλαμάτα - Μεσσήνη - Ριζόμυλος - Πύλος και η τουριστική επένδυση “Navarino Blue” στον Ριζόμυλο.

Από κοινού οι εκπρόσωποι των δύο θεσμικών οργάνων συμφώνησαν σε τακτικές συναντήσεις ανά δίμηνο, ώστε να συζητούνται και να αντιμετωπίζονται προβλήματα που ανακύπτουν ή ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Σκοπός είναι η αγαστή συνεργασία Δήμου Μεσσήνης και Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και η τήρηση κοινής γραμμής προς όφελος της οικονομικής ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας του δήμου αλλά και των πολιτών.