Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 15:21

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στο Δημαρχείο Οιχαλίας

Γράφτηκε από την
Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στο Δημαρχείο Οιχαλίας

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη δήμαρχο Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου στο Δημαρχείο Μελιγαλά, παρουσία και του αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Κώστα Δημητρακόπουλου, πραγματοποίησε χθες αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με επικεφαλής τον πρόεδρο Βαγγέλη Ξυγκώρο.

Η συζήτηση έγινε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα και αναπτύχθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του επιμελητηριακού θεσμού, θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα και τη συμβολή της στην ανάπτυξη του τόπου.

Η δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος ενημέρωσαν τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου για τις βασικές προτεραιότητες της δημοτικής αρχής, που αφορούν τις οικονομικές και αναπτυξιακές προκλήσεις οι οποίες καταγράφονται στο δήμο, καθώς και στην περαιτέρω ενδυνάμωση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας.

Η κ. Γεωργακοπούλου τόνισε ότι πιστεύει ακράδαντα στη συνεργασία του δήμου και του Επιμελητηρίου και στο σημαντικό έργο που επιτελεί, όσον αφορά την ανασυγκρότηση και προώθηση της επιχειρηματικότητας μέσω των καινοτόμων πρωτοβουλιών - και διαβεβαίωσε τον πρόεδρό του πως θα υπάρξει αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο θεσμών προς όφελος της οικονομικής ανάπτυξης του δήμου και των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου δήλωσε ότι θα είναι ενεργός συμπαραστάτης στις προωθητικές πρωτοβουλίες εξωστρέφειας του δήμου και προσέφερε στη δήμαρχο ως δώρο μία διακοσμητική χειροποίητη ελιά.

Τον κ. Ξυγκώρο συνόδευαν ο Α΄ αντιπρόεδρος Παύλος Κρανιώτης, ο γενικός γραμματέας Παύλος Γκρέκης και ο Σταύρος Στούπας, μέλος.


NEWSLETTER