Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 22:02

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Δωρεάν τηλεκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα

 

Με ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προσφέρει δωρεάν τηλεκπαίδευση στα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με την ΚΥΑ «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορονοϊού Covid-19».

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις: επισιτιστικού κλάδου, εστιατόρια / καφέ / μπαρ, τουριστικών καταλυμάτων, ενοικιαζόμενων δωματίων, διαμερισμάτων, τουριστικών κατοικιών, σε τουριστικά και ναυλομεσιτικά γραφεία, τουριστικές επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εκμίσθωσης μοτοσυκλετών, τρίτροχων και τετράτροχων οχημάτων.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί την επόμενη Δευτέρα 14 του μήνα από τις 6.30 έως τις 8.30 μ.μ., μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Zoom. Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να υποβάλουν αίτηση στο σύνδεσμο https://forms.gle/cuUtinSah5mNPCSR7 έως και τη Δευτέρα στις 2 μ.μ., προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής και να λάβουν τη σχετική πρόσκληση για την είσοδό τους στην πλατφόρμα. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 27210 62212 ή στο email: info@mcci.gr.