Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 14:36

Καμία σχέση με τα "μαϊμού" αθλητικά παπούτσια τα καταστήματα της "Δημ.Βλαχονικολός & Σια ΟΕ"

Γράφτηκε από την
Καμία σχέση με τα "μαϊμού" αθλητικά παπούτσια τα καταστήματα της "Δημ.Βλαχονικολός & Σια ΟΕ"

Η εταιρεία Δημ.Βλαχονικολός & Σια ΟΕ δραστηριοποιούμενη στην πόλη της Καλαμάτας από το 1989 έχει στην διάθεση της (5) καταστήματα (3) εκ των οποίον με το διακριτικό τίτλο COSMOS athletic & casual wear, ένα με την επωνυμία WE (R) καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα athletix.gr.Στην πολυετή δραστηριότητα της με τα μεγαλύτερα brand names του χώρου, θέλει να  γνωστοποιήσει ότι η NIKE EUROPEAN OPERATIONS NETHERLANDS B.V  και η ADIDAS HELLAS ΑΕ  είναι επίσημοι συνεργάτες και προμηθευτές της.

Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να προστατέψουμε την θέση των καταστημάτων μας από τα τελευταία γεγονότα αλλά και υποχρέωση μας να προστατέψουμε το καταναλωτικό κοινό.

To φαινόμενο των παραεισαγωγών και προϊόντων απομίμησης είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να προβληματίζει ιδιαίτερα το καταναλωτικό κοινό.

Τα προϊόντα αμφιβόλου προελεύσεως και δίχως να πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές κατασκευής, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας καθώς και οικονομικά προβλήματα μιας και οι αντοχές τους, λόγο του χαμηλού επιπέδου ποιότητας  υλικών είναι πάρα πολύ μικρές. 

Στο σημείο αυτό παραθέτουμε κάποια στοιχεία τα οποία θα πρέπει ο καταναλωτής να λαμβάνει υπ όψιν του πριν επιλέξει ένα κατάστημα για την αγορά ενός επώνυμου προϊόντος.

-οργανωμένο κατάστημα τόσο ως προς την παρουσία των εμπορευμάτων  όσο και της Εταιρείας που διαθέτει.

-κατάστημα το οποίο διαθέτει την ειδική σήμανση στην είσοδο του AUTHORISED DEALER η οποία παρέχετε αποκλειστικά και μόνο από τον προμηθευτή του.

-κατάστημα στο οποίο οι τιμή δεν έχει μεγάλη απόκλιση από την πραγματική αρχική λιανική του προϊόντος στην ευρύτερη αγορά. Πχ Adidas Stan Smith 94.90 € Nike Air Max 199.90 €

-κατάστημα το οποίο διαθέτει ολοκληρωμένη συλλογή της κάθε εταιρείας και όχι μόνο τα 2-3 ποιο εμπορικά μοντέλα της.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστούμε το καταναλωτικό κοινό  για την πολυετή στήριξη των καταστημάτων της εταιρείας μας. 

Για την Δημ Βλαχονικολός & ΣΙΑ ΟΕ

Βλαχονικολός Κωνσταντίνος


NEWSLETTER