Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 18:06

monadikospiti.gr: Τα πιο ωραία χριστουγεννιάτικα δώρα και πρωτοχρονιάτικα γούρια είναι εδώ!

 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι ψάχνουμε τα δώρα που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους φέτος τις γιορτές – να είναι ταυτόχρονα ιδιαίτερα και οικονομικά και να τους δώσουν χαρά!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα monadikospiti.gr που αγαπάει και στηρίζει την ελληνική παράδοση έχει δημιουργήσει και φέτος τα Χριστούγεννα μια ιδιαίτερη συλλογή που αξίζει να δεις!

Υπέροχα κεραμικά ρόδια, κάποια μοντέρνα σε λιτές γραμμές και άλλα με περίτεχνη ζωγραφική, πρωτότυπα στολίδια και τα ωραιότερα γούρια είναι όλα συγκεντρωμένα στην ηλεκτρονική βιτρίνα του! Μάλιστα, χάρη στις υπέροχες φωτογραφίες του, τα αντικείμενα είναι σαν να τα πιάνεις στα χέρια σου!

 

Δες το υπέροχο χάλκινο γούρι εδώ. 

Από την συλλογή ξεχωρίσαμε τα υπέροχα καραβάκια: ζωγραφισμένα στο χέρι είναι αφενός διακοσμητικά αφετέρου χρηστικά καθώς μπορείς να τα γεμίσεις με γλυκάκια! Και το σημαντικότερο: χάρη στην ιδιαίτερη ζωγραφική τους που δεν είναι «χριστουγεννιάτικη» αλλά αναδεικνύει χειμωνιάτικα τοπία, μπορούν να στολίζουν το σπίτι όσο διαρκεί ο χειμώνας!

Δες το πρωτότυπο καραβάκι εδώ

Η παραγγελία στο monadikospiti.gr είναι εύκολη και ολοκληρώνεται με 3 βήματα ηλεκτρονικά στο περιβάλλον του www.monadikospiti.gr ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Όπως πάντα, ό,τι και αν παραγγείλεις θα σου έρθει στην πόρτα σου γρήγορα και όμορφα συσκευασμένο έτοιμο να το χαρίσεις!