Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 14:37

Η Domino’s Pizza επεκτείνεται και αναζητάει τον κατάλληλο συνεργάτη στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Η Domino’s Pizza επεκτείνεται και αναζητάει τον κατάλληλο συνεργάτη στην Καλαμάτα

Το 2018 βρίσκει την Domino’s Pizza ως την πρώτη αλυσίδα πίτσας στον κόσμο με περισσότερα από 14,400 καταστήματα σε 85 χώρες και με συνολικές πωλήσεις που έφθασαν τα 11 δισεκατομμύρια δολάρια (2016) συνεχίζοντας την εξαιρετική ιστορία που ξεκίνησε το 1960 στο Ypsilanti του Michigan.

Στην Ελλάδα, η Domino’s Pizza δραστηριοποιείται από το 1996 με 34 καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Χαλκίδα και έχοντας καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να προσφέρει στους φανατικούς Dominoers την κορυφαία ποιότητα υλικών και εξυπηρέτησης σε ένα «πακέτο» που βρίσκεται σε λιγότερα από 30 λεπτά στην πόρτα του πελάτη. Τα παραπάνω έρχεται να συμπληρώσει ένα προηγμένο σύστημα online παραγγελιοληψίας με 4 διαφορετικά κανάλια (dominos.gr, Domino’s mobile app, Samsung Smart Tv app και Vodafone TV) που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τις περισσότερες παραγγελίες.

Καθώς η Domino’s Pizza συνεχίζει την ανάπτυξή της στην Ελλάδα, έφθασε η ώρα να αποκτήσει το δικό της σημείο παρουσίας και στην Καλαμάτα. Έτσι λοιπόν, αναζητάει τον κατάλληλο -αποκλειστικό – συνεργάτη στην πόλη με διάθεση για εκπαίδευση σύμφωνα με τις διαδικασίες της Domino’s για ένα διάστημα 2 έως 3 μηνών στην Αθήνα. Από εκεί και πέρα ο ιδανικός συνεργάτης θα πρέπει να έχει την επιθυμία να ασχοληθεί αποκλειστικά με την διαχείριση και την λειτουργία του καταστήματος καθώς αυτό είναι το «μυστικό» της επιτυχίας ενός καταστήματος Franchised της Domino’s. Να σημειώσουμε, πως σε περίπτωση ενδιαφέροντος υπάρχει η δυνατότητα μερικής χρηματοδότησης από την Anatron, τον Master Franchisee της Domino’s στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες και τις πιο συχνές απαντήσεις / ερωτήσεις σχετικά με την διαδικασία του franchise στην Domino’s μπορείτε να βρείτε εδώ (link https://www.dominos.gr/corporate/franchise_faqs.php)

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε κομμάτι της μεγαλύτερης αλυσίδας πίτσας στον κόσμο μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση που θα βρείτε εδώ (https://www.dominos.gr/corporate/form_franchise.php) ή καλέστε μας στο 210 6962850.


NEWSLETTER