Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 12:01

Πολυχρωμα φουλάρια και εσάρπες, τώρα στο KLOSTI!

Γράφτηκε από την

 

Συμπληρώνουν την εμφάνιση μας και μας κρατούν ζεστές τα δροσερά πρωϊνά και ψυχρά βράδια, οι υπέροχες εσάρπες και τα πολύχρωμα φουλάρια τώρα με 3 κλικ στην πόρτα μας!

Το KLOSTI το ηλεκτρονικό κατάστημα που αναδεικνύει τις σύγχρονες ελληνικές δημιουργίες που εμπνέονται από την παράδοση μας, παρουσιάζει την καινούρια συλλογή του από πολύχρωμα φουλάρια και εσάρπες, για όλες τις ώρες της ημέρας!Εμπνευσμένα από παλιά θρακιώτικα σχέδια από την ποδιά της γυναικείας φορεσιάς και τα μάλλινα κιλίμια, τα φουλάρια (αλλά και οι εσάρπες) είναι σύγχρονα και εξαιρετικά πρακτικά αξεσουάρ!

Αγαπημένη λεπτομέρεια είναι ιδιαίτερο τελείωμα τους το οποίο είναι μεταξωτό χειροποίητο κρόσσι – και μας αρέσει πολύ! Τις βρίσκουμε σε πολλά ζωηρά χρώματα όπως το φούξια, το γαλάζιο, το πορτοκαλί και το πράσινο. Τα φουλάρια είναι πιο στενά ενώ οι εσάρπες πιο φαρδείς για να καλύπτουν και την πλάτη.

Τα φουλάρια και οι εσάρπες μπορούν να δεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους! Ας δούμε μερικά υπέροχα δεσίματα:

 

Την πορτοκαλί εσάρπα την βλέπεις εδώ!

Το γαλάζιο φουλάρι το βλέπεις εδώ!

Το ροζ φουλάρι το βλέπεις εδώ!

Όποιο φουλάρι και αν διαλέξεις θα έρθει άμεσα σε εσένα, όμορφα πακεταρισμένο για δώρο, έτοιμο να το προσφέρεις ή να το κρατήσεις για εσένα! Την παραγγελία σου την κάνεις εύκολα και γρήγορα ηλεκτρονικά από το www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795!