Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 14:10

ΚLOSTI: Εδώ θα βρεις τα ωραιότερα πασχαλινά δώρα της ελληνικής αγοράς σε φοβερές τιμές!

Γράφτηκε από την

 

Τα ωραιότερα πασχαλινά δώρα της ελληνικής αγοράς με 3 κλικ στην πόρτα σου! Ανακάλυψε υπέροχα χειροποίητα δώρα για μικρούς και μεγάλους!

Αν φέτος το Πάσχα ψάχνεις ιδιαίτερα δώρα αξίζει να σταθείς στην συλλογή του KLOSTI: εδώ θα βρεις χειροποίητα δώρα, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση όλα φτιαγμένα σε μικρά εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα! Διαλεγμένα όλα ένα-ένα, τα δώρα του KLOSTI είναι μελετημένα ώστε να δώσουν χαρά σε αυτούς που θα τα λάβουν χάρη στην αισθητική τους αλλά και στην πρακτική τους αξία!

Χειροποίητο ξύλινο καλαθάκι με πασχαλινά δώρα!

Xειροποίητο ξύλινο κουτάκι με ζωγραφιστές παπαρούνες και σουβέρ.

Όσο όμορφα και αν είναι τα χειροποίητα δώρα των μεγάλων, ακόμα ωραιότερα είναι αυτά των παιδιών! Υπέροχες λαμπάδες για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, ολοκληρωμένες προτάσεις δώρων με λαμπάδες και παιχνίδια που διαφέρουν από ό,τι κυκλοφορεί στην αγορά, χαριτωμένα αυγά και πολλά άλλα!

Μάλιστα, χάρη στο KLOSTI μπορείτε να στείλετε δώρα στα βαφτιστήρια σας όπου και αν αυτά διαμένουν, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Εσείς αγοράζετε το δώρο που θέλετε και το KLOSTI το στέλνει απευθείας στο βαφτιστήρι σας!

Σετ δώρου με λαμπάδα με ξύλινο στοιχείο και πάνινο χειροποίητο λαγουδάκι σε ένα εκπληκτικό κουτί!

Σετ δώρου με χειροποίητη επιχαντρωμένη λαμπάδα με πεταλούδα μπρελόκ, 2 καλλιτεχνικά σετ και ένα υπέροχο χειροποίητο κουτί για τα πράγματά της!

Και βεβαίως οι ωραιότερες λαμπάδες με την υπογραφή της Ι. Καραγιάννη είναι στο KLOSTI! 

Ό,τι και αν διαλέξετε θα έρθει άμεσα σε εσάς, όμορφα πακεταρισμένο για δώρο, έτοιμο να το προσφέρετε και εσείς θα γλιτώσετε κόπο, χρόνο και περιττά έξοδα. Την παραγγελία σας την κάνετε εύκολα και γρήγορα ηλεκτρονικά από το www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795!