Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 19:10

IQ Service - Ποιες υπηρεσίες μπορείτε να βρείτε για το σπίτι σας;

Γράφτηκε από την
IQ Service - Ποιες υπηρεσίες μπορείτε να βρείτε για το σπίτι σας;

 

Στο σπίτι υπάρχουν πολλές συσκευές, οι οποίες προσφέρουν μεγάλη άνεση και καλύπτουν πολλές ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού.

Μερικές από αυτές είναι τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων, τα κλιματιστικά, οι ηλεκτρικές κουζίνες και πολλές ακόμα συσκευές που εξασφαλίζουν εξοικονόμηση χρόνου από δουλειές του σπιτιού και ταυτόχρονα δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα ανάλογα με την εποχή.

Οι ανάγκες για ζεστό νερό καλύπτονται από τον ηλιακό, τα πιάτα και τα ρούχα πλένονται από το πλυντήριο κ.τ.λ.

Μία λάθος αγορά ή μία άτυχη στιγμή σε αυτές τις συσκευές μπορεί να αποβεί μοιραία και κάτι να επηρεάσει την λειτουργία τους. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται ένας τεχνικός για να καλύψει κάθε ανάγκη.

Μετακομίσατε και χρειάζεστε εγκατάσταση κλιματιστικού;

Η εγκατάσταση κλιματιστικού είναι από τις πιο εύκολες εργασίες που πραγματοποιεί ένας ψυκτικός ή ηλεκτρολόγος. Είτε είναι καινούργιο το κλιματιστικό, είτε παλιό, η μετεγκατάσταση ή η εξαρχής εγκατάσταση είναι εύκολη και γίνεται χωρίς λάθη, μόνο από έναν επαγγελματία.

Από το προσωπικό παρέχεται και ενυπόγραφη εγγύηση εγκατάστασης. Μην επιχειρήσετε να εγκαταστήσετε μόνοι σας το κλιματιστικό, καθώς μπορεί να προκαλέσετε μόνιμη βλάβη, πριν καν λειτουργήσει για πρώτη φορά.

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων & πιάτων

Είτε είναι LG είτε Bosch, είτε οποιοδήποτε άλλο brand, οι τεχνικοί της IQ Service, έρχονται στον χώρο σας και πραγματοποιούν επισκευή πλυντηρίου ρούχων και πιάτων.

Μερικές από τις πιο συχνές βλάβες που χρειάζονται οπωσδήποτε ειδικό, είναι το πλυντήριο να βγάζει νερά, να μην στύβει, να κάνει πολύ θόρυβο, να μην ξεκινάει καν την λειτουργία του κ.α.

Για ότι κι αν παρουσιαστεί, επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα στα τηλέφωνα 210 7641033 καθημερινά!

Μπείτε στην προσωπική ιστοσελίδα της εταιρείας IQ Service για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.


NEWSLETTER