Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 19:34

Κορονοϊός: Τι ζητούν οι βενζινοπώλες της Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Κορονοϊός: Τι ζητούν οι βενζινοπώλες της Μεσσηνίας

Ανοιχτά παραμένουν τα πρατήρια υγρών καυσίμων όλης της χώρας και το Σωματείο Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων Ν. Μεσσηνίας “Ο Αριστόδημος” με ανακοίνωσή του ζητεί τη μείωση του ωραρίου λειτουργίας, την καθολική τήρηση των διανυκτερεύσεων, αλλά και περαιτέρω μέτρα στήριξης του κλάδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για άμεσο κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανικής πώλησης, βάσει της πρόληψης για τη μη εξάπλωση του Covid-19, της προστασίας της υγείας του πληθυσμού και της αποφυγής διάδοσης της ασθένειας, το Σωματείο Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων Μεσσηνίας «Ο Αριστόδημος» ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό:

- Τα πρατήρια υγρών καυσίμων παραμένουν ανοικτά, μετά τις εντολές της Πολιτείας, για την αποφυγή περαιτέρω δυσκολιών στην ήδη προβληματική λειτουργία της αγοράς.

- Υπάρχει επάρκεια καυσίμων και δεν υφίσταται κανένας λόγος ανησυχίας των καταναλωτών.

- Ζητούμε από όλους πιστότερη τήρηση των κανόνων πρόληψης για την ασφάλεια όλων μας. 

- Μέριμνα όλων μας αυτή την κρίσιμη στιγμή επιβάλλεται να είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Ταυτόχρονα, λόγω της παρότρυνσης του πληθυσμού να μείνει στο σπίτι, το οποίο σημαίνει τη μείωση της κίνησης των αυτοκινήτων, ζητούμε από τα αρμόδια υπουργεία να μεριμνήσουν για να μειωθεί το λειτουργικό κόστος των πρατηρίων μας, επιβάλλοντας: Μείωση του ωραρίου λειτουργίας μέχρι τις 19:00. Καθολική τήρηση του ωραρίου διανυκτέρευσης στο Νομό Μεσσηνίας. Μέτρα στήριξης των εργαζομένων του κλάδου μας”.


NEWSLETTER