Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 19:27

KLOSTI: Tα ωραιότερα δώρα του καλοκαιριού είναι εδώ!

Γράφτηκε από την
KLOSTI: Tα ωραιότερα δώρα του καλοκαιριού είναι εδώ!

 

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι εδώ: το KLOSTI εμπνέεται από το ελληνικό καλοκαίρι με υπέροχα γαλάζια και λευκά μοτίβα σε τσάντες, πετσέτες και καλοκαιρινά αξεσουάρ!

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να διαφέρει, αλλά εμείς του δίνουμε το χρώμα και την αισιοδοξία που του πρέπει! Σε αυτό μας βοηθάει και το KLOSTI με την πιο πρόσφατη καλοκαιρινή του συλλογή που είναι μια ανάσα αισιοδοξίας και μια πανδαισία όμορφων καλοκαιρινών χρωμάτων!

Πρώτη μας στάση οι υπέροχες καλοκαιρινές τσάντες που κρατιούνται εξίσου εύκολα στην πόλη και   στην παραλία! Πανέμορφα σχέδια, ποιοτικά υφάσματα και λεπτομερείς πολυτέλειες όπως οι δερμάτινες χειρολαβές κάνουν τις tote bags την ιδανική επιλογή για εμάς αλλά και για δώρο στις αγαπημένες μας φίλες!

Με το εντυπωσιακό κοράλλι, η tote bag μας είναι ξεχωριστή – τη βλέπεις εδώ!

 

Αγαπημένη μας επιλογή, η Evil Eye tote bag, διακοσμημένη με ματάκια την οποία βλέπεις εδώ! 

Μας αρέσουν πολύ επίσης και τα ιδιαίτερα καπέλα: χειροποίητα, φτιαγμένα από μαλακό αλλά ανθεκτικό paperstraw, τα καπέλα συνδυάζονται με τις τσάντες και τις πετσέτες της συλλογής!

Το καπέλο Evil Eye είναι απλά υπέροχο και το βλέπεις εδώ

Για βραδινές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν, στο KLOSTI θα βρεις μικρά τσαντάκια με λουράκι ή pochette! Ευρύχωρα, ανθεκτικά και με υπέροχες μεταλλικές λεπτομέρειες είναι σύγχρονα και μας αρέσουν πολύ!

Η Bianca nera pochette μας είναι μια εξαιρετική πρόταση και για δώρο – τη βλέπεις εδώ!

Αν πρόκειται να επενδύσεις σε ένα σακίδιο, σου έχουμε την πιο ωραία πρόταση εδώ!

  

Η παραγγελία σου γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795!

Ό,τι και αν επιλέξεις έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή σου, όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!


NEWSLETTER