Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 07:51

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: “Μαύρα τα μαντάτα από Νίκα για το Τσακώνα - Καλό Νερό”

Γράφτηκε από τον
Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: “Μαύρα τα μαντάτα από Νίκα για το Τσακώνα - Καλό Νερό”

 

«Μαύρα τα μαντάτα για τον δρόμο Τσακώνα - Καλό Νερό» σημειώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Η συνεδρίαση έγινε στον Μυστρά και όπως τονίζεται από τον Εμπορικό Σύλλογο ο κ. Νίκας δεν αναφέρθηκε καθόλου στο δρόμο Καλό Νερό - Τσακώνα, ενώ στον αντιπρόεδρο του συλλόγου ανέφερε πως δεν έχει καν μελέτη και δεν μπορούμε να μιλάμε για τον συγκεκριμένο δρόμο αν δεν ολοκληρωθεί το Πύργος - Καλό Νερό.

Αναλυτικά ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας αναφέρει: «Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης που έλαβε χώρα στον Μυστρά Λακωνίας το Σαββατοκύριακο 29 - 30 Ιανουαρίου, πήρε μέρος ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού μας Συλλόγου κ. Σπύρος Χηνόπουλος που είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας μίλησε στο συμβούλιο για τα προβλήματα της περιοχής της Λακωνίας, καθώς και για τα έργα που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο κ. περιφερειάρχης δεν αναφέρθηκε καν στο έργο Καλό Νερό - Τσακώνα, παρά μόνο στον νέο δρόμο Μεγαλόπολη - Αρχαία Ολυμπία. Σε συζήτηση που είχε ο κ. Χηνόπουλος με τον κ. περιφερειάρχη για το θέμα έλαβε την απάντηση ότι το συγκεκριμένο έργο δεν έχει καν μελέτη, προσθέτοντας ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για το Καλό Νερό - Τσακώνα αν δεν προηγηθεί και ολοκληρωθεί το Πύργος - Καλό Νερό».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER