Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 17:12

Διήμερο επιχειρηματικό σεμινάριο στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την
Διήμερο επιχειρηματικό σεμινάριο στην Κυπαρισσία

 

Δωρεάν διά ζώσης διήμερο επιχειρηματικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Κυπαρισσία τη Δευτέρα 30 Μαΐου και την Τετάρτη 1η Ιουνίου.

Η διοργάνωση είναι από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και την ΕτΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας “Η Πρόοδος" και την Ένωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών  Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας. Θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης με τη συμμετοχή και στις δύο ημέρες διεξαγωγής.

Το σεμινάριο θα κατευθύνει τους συμμετέχοντες στις νέες μορφές επικοινωνίας, στις σύγχρονες μεθόδους εξυπηρέτησης και πωλήσεων και στην επιχειρηματική κουλτούρα που θα πρέπει να αναπτύξουν για να συντονιστούν με τις νέες μορφές της αγοράς.

Θέματα που θα καλυφθούν είναι: Βασικές αρχές επικοινωνίας. Επικοινωνία και επιχειρήσεις. Διαφήμιση στα social media. Βασικές αρχές ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών. Πώς να γίνεις ο πρεσβευτής του τόπου και της επιχείρησής σου. Διαχείριση παραπόνων και ειδικών απαιτήσεων πελατών.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο link: https://forms.gle/nrsiiMToeUmQh2FU6, στα mails: info@mcci.gr και kek@etappeloponnisos.gr και στα τηλέφωνα

27210 62212 και 27210 24174 (ΕτΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων),

6948-252848 Ένωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας (Γεωργία Χριστοδούλου), 6970-015033 Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας (Δημήτρης Τερζής) και 6947-322767 Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας (Άρης Παναγιωτόπουλος).

Κ.Μπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER