Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 15:08

Συνάντηση των διοικήσεων των ΚΤΕΛ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για αναβάθμιση των υπηρεσιών

Γράφτηκε από την

 

Οι πρόεδροι των ΚΤΕΛ Περιφέρειας Πελοποννήσου (πλην Μεσσηνία) συναντήθηκαν στην Τρίπολη και αναζήτησαν λύση στα προβλήματα που πλήττουν τον κλάδο τους με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Στα γραφεία της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. συναντήθηκαν οι πρόεδροι των ΚΤΕΛ Αργολίδας Θανάσης Μαρούσης,  Αρκαδίας Νίκος Κουτσόγιωργας, Κορινθίας Παναγιώτης Μάρκελος και Λακωνίας  Δαμιανός Σταθάκος.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Κουτσόγιωργας δήλωσε: «Ξεκινώντας μία νέα περίοδο τη λεγόμενη μετά πανδημίας περίοδο με χωρίς πλέον περιορισμούς ούτε πληροτήτων αλλά και χωρίς μάσκες, πλέον θεώρησα σκόπιμο ότι μία καλή συνεννόηση με όλα τα ΚΤΕΛ της Πελοποννήσου θα ήταν γόνιμη για την καλύτερη εξυπηρέτησή της μεταφοράς των επιβατών μεταξύ των Νομών μας. Έτσι προχτές συναντηθήκαμε με τους προέδρους των ΚΤΕΛ της Πελοποννήσου επί σκοπόν τη συζήτηση αυτών των θεμάτων και με μία στόχευση την καλύτερη εξυπηρέτησή πάντα του επιβάτη. Υπήρξε μία ταύτιση απόψεων όπως δημιουργία καλύτερων σταθμών, αφίξεις και αναχωρήσεις, ενιαία εισιτήρια και άλλα τα οποία βέβαια θα επεξεργαστούμε στο μέλλον και θα δώσουμε στον επιβάτη την ευκαιρία να ταξιδεύει χωρίς προβλήματα, όπως η έκδοση πολλών εισιτηρίων και τα λοιπά. Σήμερα με την ηλεκτρονική διάθεση των λεγόμενων ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα πρέπει να δώσουμε στον κόσμο αυτή την υπηρεσία ούτως ώστε να μην περνάει τη βάσανο στα εκδοτήρια, να μην περνάει τη βάσανο του τηλεφωνικού κέντρου και να μπορεί να εξυπηρετείται πολύ καλύτερα. Ελπίζω και εύχομαι η συνάντηση αυτή να αποφέρει εκείνα τα αποτελέσματα που έχω στο μυαλό μου ούτως ώστε να δώσουμε στον κόσμο καλύτερες υπηρεσίες και να τους έχουμε πλέον μόνιμους οπαδούς και όχι μόνο πελάτες».

Απαντώντας σε ερωτήσεις  ο κ. Κουτσόγιωργας είπε: «Πραγματικός μου στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου. Ο επιβάτης για μένα έχει πάντοτε δίκαιο και ο επιβάτης είναι εκείνος ο οποίος μας αποφέρει τα έσοδα. Έχω τονίσει πολλές φορές ότι είναι εκείνος που πληρώνει την μισθοδοσία των υπαλλήλων. Είναι εκείνος που πληρώνει τις απολαβές των μετόχων. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να τον έχουμε ευχαριστημένο και όχι ταλαιπωρημένο και σε αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε πλέον όλα τα ΚΤΕΛ, για να μπορέσουμε να δώσουμε αυτά τα εχέγγυα ούτως ώστε πλέον, οι επιβάτες με μία σημερινή τέτοια αύξηση των καυσίμων να προτιμούν τα λεωφορεία ως μέσα που είναι καταρχήν φτηνής μεταφοράς και μέσα που έχουν και διαθέτουν, ασφαλή και άνετη μεταφορά.»