Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 12:38

Στείλε της λουλούδια ανάλογα με το ζώδιό της

Γράφτηκε από την
Στείλε της λουλούδια ανάλογα με το ζώδιό της

 

Η αποστολή λουλουδιών είναι μία από τις μεθόδους που θεωρούνται στις μέρες μας απαρχαιωμένες, με επιτυχία σίγουρη 100%. Αρκεί να έχεις το κατάλληλο timing και να μπορείς να κάνεις την ορθότερη επιλογή κοιτάζοντας…..το ζώδιό της!

 

Αν είναι Κριός

Αγαπητέ μου οφείλω να σου ομολογήσω ότι η γυναίκα Κριός ΔΕΝ είναι ρομαντική όπως νόμιζες τόσο καιρό, παρόλα αυτά μένει στο λεπρό γοητευμένη από τα λουλούδια, μην σου πω μόνο και μόνο στην θεά τους. Εκεί που η γέννηση της τουλίπας και του υακίνθου συγκινεί απεριόριστα έναν κριό….λοιπόν! Στείλε της ένα από τα δύο λουλούδια και θα σε πάρει τηλέφωνο σίγουρα.

Αν είναι Ταύρος

Ως συνήθως ο Ταύρος πέφτει με τα λόγια, οπότε επέλεξε το πιο απλό ροζ λουλουδάκι που υπάρχει στο ανθοπωλείο και καθάρισες. Με ένα μπουκέτο μαργαρίτες είσαι μία χαρά. Αρκεί να προσέξεις τι θα γράψεις στην κάρτα!

Αν είναι Δίδυμος

Είναι από τα ζώδια που είναι περισσότερο ευέλικτα από τα υπόλοιπα…όπου φυσάει ο άνεμος για να ακριβολογούμε. Οι ανεμώνες θα τους κάνουν εντύπωση και θα τους αγγίξουν.. μην σας πω θα συγκινηθούν κιόλας. Αλλά επειδή μπορεί μετά από καιρό να το ξεχάσουν, φρόντισε να το επαναλαμβάνεις κατά καιρούς.

Αν είναι καρκίνος

Μέχρι και να μαδήσουν τα λουλούδια μπορούν για να διαπιστώσουν την αγάπη σου. Το ζώδιο που εκφράζει τα συναισθήματά του μέσα από ένα μπουκέτα λουλούδια. Το γιασεμί, το αγιόκλημα και το άσπρο τριαντάφυλλο θα τους κάνει να ονειρεύονται για πολύ ώρα. Οπότε αν δεν χτυπήσει το τηλέφωνο αμέσως θα είναι επειδή θα έχουν ακόμα καρφωμένο το βλέμμα τους στον τοίχο.

Αν είναι Λέων

Ο ισχυρογνώμων και ισχυρός Λέων θέλει λουλούδι που να συμβολίζει από μόνο τους μία επιβλητικότητα και μία κυριαρχία. Ένα ηλιοτρόπιο ή ένα χρυσάνθεμο που συμβολίζει την αισιοδοξία και στην δυναμική όπως ο ήλιος ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητα του Λέοντα.

 Αν είναι Παρθένος

Πανσέδες και λεβάντες είναι το κατάλληλο φυτό για να στείλεις. Μπες μέσα στο ανθοπωλείο και διάλεξε ένα λουλούδι που θα μυρίζει από μακριά. Θα το εκτιμήσουν!

Αν είναι Ζυγός

Κομψός, μετρημένος και ρομαντικός. Το ροζ τριαντάφυλλο θα τον κάνει να κοκκινίσει. Η αγάπη σε όλο της το μεγαλείο. Ένας Ζυγός αρκείται με κάτι τέτοια.

Αν είναι Σκορπιός

Παθιασμένα ζώδια που δεν χαρίζουν, ούτε δέχονται εύκολα λουλούδια. Αν δεν είσαι τουλάχιστον 90% σίγουρος ότι έχει «τσιμπηθεί» μαζί σου, μην στείλεις καλύτερα. Αν όμως ξέρεις ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, στείλει κατακόκκινα βελούδινα τριαντάφυλλα με πολλά αγκάθια, που συμβολίζουν και την φύση του ζωδίου τους.

Αν είναι τοξότης

Οι λάτρεις της περιπέτειας και του ανεξερεύνητου. Ακόμα και ένας εξωτικός θάμνος σε περίεργο σχήμα θα τους άφηνε άφωνους! Βέβαια, να αναμένεις να σου ζητήσει ταξίδι στο μέρος που φυτρώνει και ο περίεργος αυτός θάμνος.

Αν είναι Αιγόκερως

Ναι, εντάξει, στείλε τους λουλούδια, μόνο που το ανθοπωλείο δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να τα προμηθευτείς. Αυτό το ζώδιο θέλει κάτι μόνιμο, ένα λουλούδι μαραίνεται και για αυτούς δεν συμβολίζει κάτι εφόσον πεθαίνει. Φρόντισε να βρεις μία αειθαλής καμέλια καλύτερα! Μην σου πω να της φυτέψεις έναν πλάτανο, αν έχει μεγάλη αυλή.

Αν είναι Υδροχόος

Άστο φίλε, ότι και να στείλεις δεν θα την καλύψει. Οι υποβόσκουσες σκέψεις περί των δικαιωμάτων της χλωρίδας και της καταπάτησής τους από αυτούς που τα κόβουν είναι μέσα στο αίμα της. Το πολύ- πολύ να σε βρίσει. Στην καλύτερη να δεχθεί το «πουλί του παραδείσου» που φιλοξενεί στα φυλλώματά του τρεις πορτοκαλί και τρεις μπλε αποχρώσεις.

Αν είναι Ιχθύς

Χάρισέ της ένα μπουκέτο από γεράνια, φυτό το οποίο μπορεί να της αφαιρέσει όλη την πικρία που έχει προκληθεί.

Για την μεγαλύτερη ποικιλία σε λουλούδια, ρίξε μια ματιά στα online ανθοπωλείο eflowers.gr!


NEWSLETTER