Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 08:47

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Open Mall Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Open Mall Κυπαρισσίας

 

Επιτροπή ελέγχου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων βρέθηκε χθες στην Κυπαρισσία κάνοντας επιτόπιο έλεγχο στο έργο του Open Mall που είναι σε εξέλιξη, το οποίο και πλησιάζει στην ολοκλήρωση του.

Οπως προανήγγειλε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης ήδη έχουν έρθει σε συνεννόηση με τη Διαχειριστική Αρχή προκειμένου να ανακατασκευαστούν και τα υπόλοιπα πεζοδρόμια στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σε σχετική ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη τονίζεται: «Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες, οι σχετικές με το έργο του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) Κυπαρισσίας.

Και στο πλαίσιο αυτών, διενεργήθηκε σήμερα επιτόπια επαλήθευση, από επιτροπή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στην περιοχή εκτέλεσης του έργου, παρουσία και του δημάρχου Τριφυλίας, κ. Γεωργίου Λεβεντάκη, ώστε να επαληθευθεί το φυσικό αντικείμενο και η πορεία υλοποίησής του. Μέλη του οργάνου επιτόπιας επαλήθευσης ήταν: α) η κ. Μαρία - Ευαγγελία Μωραΐτου, στέλεχος και β)ο κ. Ευθύμιος Κουτρούκης, προϊστάμενος μονάδας Β1. Από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας, παρούσα ήταν η κ. Έφη Γεωργίου, προϊσταμένη τμήματος μελετών εκτέλεσης έργων και πολιτικής προστασίας. Όπως και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πολιτικής προστασίας, κ. Αντώνης Βλάχος.

Να σημειωθεί επίσης ότι, με παρέμβαση του δημάρχου, ολοκληρώθηκε επιτυχώς και το έργο υπογειοποίησης των καλωδίων της Δ.Ε.Η., ύψους (550.000 ευρώ ) και πως, κατόπιν διαπραγμάτευσης και συνεννόησης του δημάρχου και της διαχειριστικής αρχής, πρόκειται να ανακατασκευαστούν και τα υπόλοιπα πεζοδρόμια, επί της δημοτικής οδού Ελευθερίου Βενιζέλου».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER