Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 10:01

payzy by COSMOTE: Ένας νέος κόσμος πληρωμών στο κινητό

Γράφτηκε από την
payzy by COSMOTE: Ένας νέος κόσμος πληρωμών στο κινητό

 

Άμεσα απόκτηση IBAN λογαριασμού, έκδοση χρεωστικής κάρτας, πληρωμές λογαριασμών, μεταφορά χρημάτων μέσω chat, μοίρασμα εξόδων, ανταμοιβή σε χρήματα

 

Έναν νέο τρόπο πληρωμών, χωρίς πορτοφόλι, φέρνει η νέα mobile εφαρμογή “payzy by COSMOTE”. Το payzy επιτρέπει σε όλους τους καταναλωτές να καλύπτουν καθημερινές αγορές και λογαριασμούς, κάνοντας παράλληλα συναλλαγές με τους δικούς τους ανθρώπους, μέσα από το κινητό τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Το payzy by COSMOTE είναι προϊόν της COSMOTE Payments, θυγατρικής του Ομίλου ΟΤΕ, η οποία έχει λάβει άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος ως ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος. Με τη νέα αυτή εφαρμογή ο Όμιλος ΟΤΕ μπαίνει δυναμικά στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω κινητού. «Όραμά μας είναι να μετατρέψουμε τον Όμιλο ΟΤΕ σε έναν digital services provider που δεν θα παρέχει μόνο τηλεπικοινωνίες και κορυφαία συνδεσιμότητα στον πελάτη, αλλά σύγχρονες λύσεις τεχνολογίας», ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ.

Στο payzy, που είναι διαθέσιμο σε Google Play και App Store, ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει έναν ελληνικό IBAN λογαριασμό, να εκδώσει χρεωστική VISA κάρτα (ψηφιακή ή/και φυσική), να κάνει όλες τις αγορές του σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά και να πληρώσει λογαριασμούς στη στιγμή. Το payzy περιλαμβάνει, επίσης, λειτουργικότητες που δεν έχουν καμία χρέωση, όπως η δυνατότητα του χρήστη να ανταλλάσσει χρήματα με τους φίλους του μέσω chat, άμεσα, με το Chat & Pay. Μπορεί ακόμα να μοιράζεται κοινά έξοδα με τους δικούς του ανθρώπους μέσω του Split it, όπως στο φαγητό, στο σινεμά, σε ένα ταξίδι ή ακόμα και τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας.

Το payzy αποτελεί το μοναδικό mobile app στην ελληνική αγορά που ανταμείβει με χρήματα τον χρήστη, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει όποτε θέλει και όπου θέλει. Απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες καταναλωτές, ανεξάρτητα από τον τηλεπικοινωνιακό τους πάροχο, ενώ δεν υπάρχει προμήθεια κατά την φόρτιση του ΙΒΑΝ λογαριασμού. Οι συνδρομητές κινητής COSMOTE, με κάθε νέα εγγραφή στο payzy, κερδίζουν απεριόριστα data για 1 μήνα.


NEWSLETTER