Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 16:23

Ακόμα μια τιμητική διάκριση απέσπασε η PEOPLE

Ακόμα μια τιμητική διάκριση απέσπασε η PEOPLE

 

Ακόμα μια τιμητική διάκριση απέσπασε η PEOPLE, η οποία ξεχώρισε στα φετινά, διεθνώς καταξιωμένα Luxury Lifestyle Awards αποσπώντας το βραβείο “Best Luxury Resort Architecture” για την πρωτοποριακή ξενοδοχειακή μονάδα Magma Resort Santorini.

H διάκριση αυτή έρχεται να προστεθεί στα 4 ακόμα βραβεία αρχιτεκτονικού σχεδιασμού που έλαβε η εταιρεία το περασμένο έτος για διάφορα έργα της, ενώ είναι η 2η που αποσπά για το Magma Resort (τον Νοέμβριο του 2023 είχε λάβει το βραβείο “Best of the Best” στα Iconic Awards).

Το Magma Resort Santorini, το οποίο ανήκει στην «οικογένεια» της Hyatt, βρίσκεται στο γραφικό χωριό του Βουρβούλου. Εναρμονίζεται άψογα με τις παραδοσιακές νησιώτικες πεζούλες και το ιδιαίτερο ηφαιστειακό τοπίο της Σαντορίνης, αποτελώντας χαρακτηριστικό παράδειγμα δόμησης με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον. Η PEOPLE αφουγκράστηκε την ανάγκη του πελάτη και ανταποκρίθηκε πλήρως στους αυστηρούς πολεοδομικούς περιορισμούς των Κυκλάδων, χρησιμοποιώντας φυσικά, τοπικά υλικά και χρώματα για να τιμήσει την πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά της Σαντορίνης.

Σχολιάζοντας τη νέα διάκριση, ο Co-founder και Senior Executive της PEOPLE, Σωτήρης Πτωχός, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά λάβαμε αυτό το σημαντικό βραβείο από τα Luxury Lifestyle Awards. Στην PEOPLE είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργούμε έργα που προσφέρουν αξία και χαρά στους πελάτες μας και στους επισκέπτες τους. Το Magma Resort Santorini αποτελεί παράδειγμα της αφοσίωσής μας στη δημιουργία χώρων που αναβαθμίζουν την εμπειρία της φιλοξενίας, ενώ παράλληλα σέβονται το περιβάλλον και τον πλανήτη μας».

Η PEOPLE είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία γνωστή για την καινοτόμο προσέγγισή της στον σχεδιασμό και τη βιωσιμότητα. Με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα, η PEOPLE διαθέτει μια διαφορετική ομάδα εμπειρογνωμόνων που την ενώνει η κοινή δέσμευση για αριστεία. Μέσω της καινοτόμου προσέγγισής της, η εταιρεία έχει αναδιαμορφώσει την αρχιτεκτονική πολυτελών θέρετρων, δημιουργώντας χώρους που γοητεύουν και μαγεύουν, ενώ ταυτόχρονα σέβονται το περιβάλλον.

Η ολοκληρωμένη προσέγγιση της PEOPLE, που συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής με τον γνήσιο σεβασμό στην παράδοση και τη βιωσιμότητα, οδήγησε στη δημιουργία του Magma Resort Santorini – ενός εξαιρετικού έργου που επαναπροσδιορίζει την πολυτελή φιλοξενία. Η PEOPLE έχει τιμηθεί με τη σημαντική διάκριση Best Luxury Resort Architecture από τα Luxury Lifestyle Awards, σε αναγνώριση αυτού του πρωτοποριακού έργου.

Για να μάθετε περισσότερα για το Magma Resort Santorini και την PEOPLE, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.people-b.com/.