Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013 14:47

Στα 2,5 εκατ. ευρώ οι φετινές έκτακτες παροχές της καπνοβιομηχανίας "Καρέλια" προς τους εργαζόμενους

Γράφτηκε από την

Ξεπέρασαν και φέτος κάθε προσδοκία οι έκτακτες παροχές, που δίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή η καπνοβιομηχανία "Καρέλια" στους εργαζομένους της.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής καθιερωμένης γιορτής των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις της καπνοβιομηχανίας ο διευθύνων σύμβουλος της "Καρέλια Α.Ε." Ανδρέας Καρέλιας ανακοίνωσε μεταξύ άλλων το ποσό, που θα διατεθεί φέτος στους εργαζόμενους μέσω διαφόρων εκτάκτων επιδομάτων και παροχών και το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ. Νωρίτερα ο κ. Καρέλιας κάνοντας τον οικονομικό απολογισμό της εταιρείας για το 2013, χαρακτήρισε τη χρονιά ιδιαιτέρως επιτυχημένη και τόνισε ότι υπήρχε αύξηση  του κύκλου εργασιών της εταιρείας κατά 9,5% σε σχέση με πέρσι, ενώ σε απόλυτους αριθμούς η εταιρεία παρήγαγε 16,8 δισεκατομμύρια τσιγάρα - έναντι 15,6 δις πέρσι- αριθμός ρεκόρ για τα χρονικά της "Καρέλια".

Αναλυτικότερα στοιχεία από τον οικονομικό απολογισμό της εταιρείας, τις έκτακτες παροχές προς τους εργαζόμενους, καθώς επίσης βίντεο και φωτογραφίες από τη σημερινή γιορτή εδώ