Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014 18:21

Βραβεύει τους αριστεύσαντες το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Βραβεύει τους αριστεύσαντες το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Μεσσηνίας

Οι αριστούχοι με το μεγαλύτερο βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανά κατεύθυνση, στη Μεσσηνία θα βραβευθούν από την εταιρεία "Παναγιώτης Ηλιόπουλος ΙΚΤΕΟ Α.Ε.", μέλος του δικτύου Autovision.

 

Πρόκειται για τους αποφοίτους, Παντελία Χριστοπούλου με βαθμό πρόσβασης 19,67 (θεωρητική κατεύθυνση, 4ο Λύκειο Καλαμάτας), Βασίλειο Γκότση με 19,53 (θετική κατεύθυνση, 1ο Λύκειο Καλαμάτας) και Παναγιώτη Αναγνωσταρά με 19,57 (τεχνολογική κατεύθυνση, 3ο Λύκειο Καλαμάτας), σύμφωνα με τη σχετική απάντηση που έλαβε η εταιρεία από το υπουργείο Παιδείας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η εταιρεία θα διαθέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, σε μια προσπάθεια επιβράβευσης των νέων, προκειμένου να τους δοθεί ένα ακόμα κίνητρο για να συνεχίσουν να προσπαθούν για το μέλλον τους. Μάλιστα, αυτή η πρωτοβουλία αναλαμβάνεται για πρώτη φορά από τη συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες από την προηγούμενη χρονιά. Στόχος είναι να καθιερωθεί η επιβράβευση των αριστούχων, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας, η οποία επεκτείνεται και σε άλλους τομείς.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της εταιρείας περιλαμβάνεται και η ενίσχυση του έργου του "Χαμόγελου του Παιδιού", ενώ γενικά αντιμετωπίζονται με ευαισθησία αιτήματα φορέων για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. 

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της εταιρείας του, σημείωσε: "Ζούμε σε καιρούς οικονομικής κρίσης και θεωρούμε πως μια βιώσιμη επιχείρηση μπορεί να ενθαρρύνει την προσπάθεια επιβράβευσης των νέων ανθρώπων, προκειμένου να αποκτήσουν το κίνητρο και τη δυνατότητα για ακόμα μεγαλύτερους αγώνες".

Η βράβευση των τριών αριστούχων θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση που θα διοργανωθεί πριν την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Κ.Δ.

 

 


NEWSLETTER