Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 13:13

Σχέδιο - έκπληξη ετοιμάζει η Panos Emporio στην Costa Navarino (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Σχέδιο - έκπληξη ετοιμάζει η Panos Emporio στην Costa Navarino (βίντεο)

Ο πασίγνωστος Ελληνας σχεδιαστής Πάνος Παπαδόπουλος, επιστρέφει για 2η χρονιά στην Costa Navarino για την φωτογράφιση της καλοκαιρινής κολεξιόν της διάσημης φίρμας μαγιό και αξεσουάρ «Panos Εmporio”, η οποία πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα, επιφυλάσσοντας μεγάλες εκπλήξεις για το 2016.

Μια καμπάνια με μοναδικές  δημιουργίες μεταξύ των οποίων ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό ανδρικό σχέδιο που πιστεύει πως θα γράψει ιστορία. Οχι μόνο για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του αλλά και λόγω του Ελληνα -γνωστού μοντέλου- που θα το παρουσιάσει και το οποίο αποτελεί μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της νέας καμπάνιας.  

Η επίσημη παρουσίαση του συγκεκριμένου σχεδίου θα γίνει στις Κάννες τον Οκτώβριο, ενώ η φωτογράφισή του, μαζί με τα υπόλοιπες υπέροχες δημιουργίες του σχεδιαστή στο μαγευτικό σκηνικό της Costa Navarino,  ξεκινά την Τετάρτη και θα διαρκέσει 2 ημέρες.

Πολύ γνωστά μοντέλα θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο το υπέροχο σκηνικό, με τις δημιουργίες να κλέβουν τις εντυπώσεις, ενώ θα λάβουν μέρος και πολλοί bloggers. Και όπως ο ίδιος τονίζει, η παρουσία των bloggers από αρκετές χώρες, με τα εκατομμύρια φίλων, μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά και άμεσα στην προβολή της Μεσσηνίας. Κάτι για το οποίο δηλώνει βέβαιος διαπιστώνοντας τη δύναμη των social media και γενικότερα του Διαδικτύου στην προβολή τόπων και προϊόντων. 

Τον συναντήσαμε στην Καλαμάτα, με θέα τον Μεσσηνιακό κόλπο, σε ένα μικρό του διάλειμμα από την προετοιμασία της φωτογράφησης. 

Ο ίδιος χαρακτηρίζει ειδικά αυτή τη φωτογράφιση ιστορική, αφενός γιατί θα κλείσει 30 χρόνια στο χώρο της μόδας και αφετέρου γιατί θα παρουσιάσει το 2016 αυτή την ιδιαίτερα ξεχωριστή δημιουργία του, για την οποίο λέει πως θα γράψει ιστορία στο χώρο της μόδας. «Θα φωτογραφηθεί από Ελληνα, γνωστό μοντέλο κι επειδή είναι πραγματικά μοναδικό, έχει και πάρα πολλά ελληνικά στοιχεία , θα έχει απήχηση σε όλο τον κόσμο και θα προβάλλει και την περιοχή», τονίζει.

«Πέρυσι κάναμε μια παρόμοια προβολή, είχαμε καταπληκτικά αποτελέσματα, όχι μόνο γιατί έκαναν σωστά τη δουλειά τους τα άτομα που είχαμε φέρει εδώ, αλλά και γιατί υπάρχει και η καλή ποιότητα σε αυτό που είδαν. Ετσι, ο συνδυασμός των σωστών ατόμων με αυτό που ζούμε και βλέπουμε έφεραν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Υπήρξε τεράστια δημοσιότητα, απερίγραπτη, με 200.000.000 καταναλωτές».

Για το ρόλο των social media απαντά πως στη Σουηδία και σε άλλες χώρες έχουν πάρει τα πρωτεία, «έχουν αναλάβει την προβολή, ενώ οι εφημερίδες και άλλα μέσα ενημέρωσης δυστυχώς διαρκώς  χάνουν έδαφος. Αλλά είναι μια εξέλιξη της κοινωνίας».

Όπως εξηγεί, «Στη Σουηδία οι bloggers και το Instagram, τα νέα άτομα επιβάλλουν, προωθούν και είναι τα μοναδικά που έχουν φοβερά εμπορικά αποτελέσματα και είναι εκείνα που παρακολουθεί και το κοινό». Αλλωστε για το λόγο αυτό ο ίδιος έχει εντάξει τα social media στην στρατηγική του: « Είναι καλό να σκέφτεσαι και ν΄ ακολουθείς τις εξελίξεις πάντα» τονίζει εξηγώντας πως διαψεύστηκαν με το πέρασμα του χρόνου μεγάλα έντυπα που μιλούσαν για λάθος τακτική. Ωστόσο, ο ίδιος τα ακολούθησε εξ αρχής και φυσικά μόνο κερδισμένος βγήκε.


NEWSLETTER