Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2011 14:47

H Vodafone τιμήθηκε με το Βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» από το ΕΒΕΑ

Γράφτηκε από την
H Vodafone τιμήθηκε με το Βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» από το ΕΒΕΑ

Η Vodafone τιμήθηκε με το Βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» από το ΕΒΕΑ, για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γλαύκος Περσιάνης.
Η Vodafone, από την έναρξη της λειτουργίας της, είναι προσηλωμένη στις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτό, επενδύει συστηματικά σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που αφορά στο σύνολο της λειτουργίας της εταιρείας.
Ο κ. Περσιάνης δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό είναι ένα επιστέγασμα των προσπαθειών που καταβάλλουμε καθημερινά όλοι οι άνθρωποι της Vodafone, ώστε να διασφαλίζουμε ότι η εταιρεία μας λειτουργεί υπεύθυνα απέναντι στους εργαζομένους μας, την κοινωνία και το περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούμε ένα πολύπλευρο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας και αξιοποιούμε την τεχνολογία μας προς όφελος της κοινωνίας, αλλά και του περιβάλλοντος. Δεσμεύομαι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προσδοκίες της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιούμαστε».
Τα Βραβεία διοργανώνονται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) από το 1996 σε ετήσια βάση. Σκοπός του θεσμού είναι η επιβράβευση της επιχειρηματικής αριστείας και η ανάδειξη της επιχειρηματικότητας, με την ενίσχυση επιχειρηματικών πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου.


NEWSLETTER