Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 12:45

Η ναυαρχίδα της ψηφιακής εκτύπωσης κατακτά την Δυτική Ευρώπη

Γράφτηκε από την

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011 το bizhub PRESS C8000, το μοντέλο-ναυαρχίδα  της Konica Minolta, ήταν το κορυφαίο σε πωλήσεις στα έγχρωμα παραγωγικά συστήματα φύλλου στην Δυτική Ευρώπη. Το αποτέλεσμα αυτό βασίζεται σε έρευνα από την Infosource, μία Ελβετική εταιρεία με ειδικότητα στην συλλογή δεδομένων της βιομηχανίας εκτυπωτικών συστημάτων στη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
«Η έρευνα αγοράς μας βοηθά να καθορίσουμε πόσο καλά αποδίδουμε», λέει ο Olaf Lorenz, General Manger, International Marketing Division at Konica Minolta Minolta Business Solutions Europe. «Με το bizhub PRESS C8000 έχουμε το καλύτερο προϊόν σε πωλήσεις στα έγχρωμα παραγωγικά συστήματα φύλλου  στη Δυτική Ευρώπη. Αυτό μας κάνει πολύ περήφανους και μας δίνει το κίνητρο για να πετύχουμε παρόμοια αποτελέσματα για τα υπόλοιπα προϊόντα μας.»
Η ναυαρχίδα της Konica Minolta, το bizhub PRESS C8000, είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Ιανουάριο του 2011. Διαθέτει ανώτερη χρωματική ακρίβεια και διαχείριση, βελτιωμένη διαχείριση των υλικών εκτύπωσης και εντυπωσιακή  παραγωγικότητα. Παρουσιάστηκε στο Ευρωπαϊκό κοινό στην έκθεση IPEX τον Μάιο του 2010 και το κορυφαίο μοντέλο της Konica Minolta έχει ήδη κερδίσει το βραβείο Exceptional Certified Five Star award από την BERTL τον Μάρτιο και το βραβείο Best Colour Production System τον Ιούλιο του 2011.