Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011 13:20

"Πλήθος πρωτοβουλιών για τη μετάδοση της αποταμίευσης από το ΤΤ"

Γράφτηκε από την
 "Πλήθος πρωτοβουλιών για τη μετάδοση της αποταμίευσης από το ΤΤ"

Συνεχίζονται από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο οι ενέργειες και οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης (31 Οκτωβρίου). Για όλο το μήνα, κάθε κατάστημα του ΤΤ σε όλη την Ελλάδα, γιορτάζει και περιμένει να υποδεχτεί το κοινό με το σύνθημα «Ο μήνας έχει...50».
Ετσι,  όσοι ανοίξουν λογαριασμό Ταμιευτηρίου, μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 50 ευρώ, μπαίνουν σε διαδικασία κλήρωσης. Στις αρχές Νοεμβρίου θα αναδειχθούν 300 τυχεροί, στους οποίους η Τράπεζα θα καταθέτει κάθε μήνα 50 ευρώ για ένα χρόνο. Οι λογαριασμοί μπορούν να ανοιχθούν τόσο στο δίκτυο των καταστημάτων του ΤΤ, όσο και στα καταστήματα των ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα. 
Επιπλέον, όσοι πελάτες Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου διατηρούν τον αποταμιευτικό καταθετικό λογαριασμό Μεγαλώνω (ηλικίες μέχρι και 18 ετών), συμμετέχουν αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 26 του μήνα, κατά την οποία η Τράπεζα θα καταθέσει στο λογαριασμό των τυχερών παιδιών ποσό ίσο με 200% (αντί 100%) του υπολοίπου του λογαριασμού τους.
Στις 31 Οκτωβρίου, ημέρα κορύφωσης των εορταστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί η ετήσια “Μεγάλη Κλήρωση” του νέου καταθετικού λογαριασμο Ταμιευτήριο 18 Plus (ηλικίες 18-28 ετών) από την οποία θα αναδειχθούν 10 τυχεροί. Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει το ποσό των 10.000 ευρώ και οι υπόλοιποι 9 από 1.000 ευρώ ο καθένας. 
Στο πλαίσιο μετάδοσης του ιδεώδους της αποταμίευσης στη νέα γενιά, ο διαγωνισμός εικόνας Shoot it, χορηγός του οποίου είναι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, επέλεξε να αφιερώσει τη φετινή του θεματική στην αποταμίευση καλώντας τους νέους να παράγουν τέχνη μέσω των νέων τεχνολογιών, με ένα θέμα επίκαιρο όσο ποτέ.
Κάτω από το γενικό τίτλο “Ζουμ στη Δημιουργία-Kλικ στην Αποταμίευση”, ο διαγωνισμός ζητά από τους συμμετέχοντες να παίξουν με τη φαντασία και τη δημιουργία, χρησιμοποιώντας την αμεσότητα του κινητού τηλεφώνου, ως μέσου έκφρασης. 
Το διαγωνιστικό αντικείμενο περιλαμβάνει ταινίες μικρού μήκους (1’ – 5’) και Φωτογραφίες (minimum 3 – maximum 5), ενώ oι διακριθείσες συμμετοχές θα βραβευθούν με υποτροφίες για σπουδές στην φωτογραφία, το βίντεο και τις νέες τεχνολογίες.
Ταυτόχρονα, η εκπαιδευτική ομάδα του Shoot it συνεχίζει, με τη στήριξη του ΤΤ, την εκπαιδευτική της δράση, επισκεπτόμενη φέτος τα σχολεία της άγονης γραμμής στη Μακεδονία και τη Θράκη.
Στα σχολεία όμως μπαίνουν και οι Διευθυντές καταστημάτων ΤΤ για όλο το μήνα Οκτώβριο, μοιράζοντας παραμύθια με σχετικό θέμα και κουμπαράδες στους μαθητές Δημοτικών, με σκοπό να αναπτυχθεί ένας γόνιμος διάλογος ανάμεσα σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και Διευθυντές σχετικά με την αποταμίευση και τα οφέλη της.


NEWSLETTER