Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 15:21

Τα αποτελέσματα για τους νέους αγρότες 

Γράφτηκε από την

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα αξιολόγησης των αιτήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα “Νέων Αγροτών”, με αναρτήσεις τόσο στη “Διαύγεια” (ΑΔΑ Ω8237Λ1-7Κ8 ορθή επανάληψη), όσο και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αυτό γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟ) της Περιφέρειας, προσθέτοντας ότι προκειμένου ο κάθε ενδιαφερόμενος να ενημερωθεί για τα αναλυτικά αποτελέσματα της δικής του αίτησης, θα πρέπει να επισκεφθεί την ηλεκτρονική εφαρμογή του ΠΣΚΕ (Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Κρατικών Ενισχύσεων), όπου είχε υποβάλει την αίτησή του.

Επιπλέον, στην ίδια ανακοίνωση, η ΔΑΟ της Περιφέρειας Πελοποννήσου σημειώνει και τα εξής:

“α) Οσοι από τους δικαιούχους δεν επιθυμούν την ένταξή τους, συμπληρώνουν το σχετικό έντυπο μη αποδοχής ένταξης και το καταθέτουν στην οικεία ΔΑΟΚ μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από τη δημοσίευση των πινάκων αποτελεσμάτων αξιολόγησης. β) Οι εν δυνάμει δικαιούχοι οφείλουν να προσκομίσουν τα επιπλέον δικαιολογητικά σε διάστημα ενός μήνα από την ημερομηνία ανάρτησης της απόφασης αποτελεσμάτων αξιολόγησης. γ) Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα υποβολής ένστασης κατά των πινάκων αξιολόγησης, ηλεκτρονικά στο ΠΣΚΕ μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της έκδοσης της απόφασης ανάρτησης των πινάκων αξιολόγησης”.