Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 17:39

Συναντήσεις της διοίκησης της Eurobank στην Πελοπόννησο

Συναντήσεις της διοίκησης της Eurobank στην Πελοπόννησο

Περιοδεία σε Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία και Ηλεία πραγματοποίησε το διήμερο 12 και 13 Ιουλίου η διοίκηση της Eurobank, με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας Φωκίωνα Καραβία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της περιοδείας τους, ο Φ. Καραβίας, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Θεόδωρος Καλαντώνης, οι γενικοί διευθυντές Ιάκωβος Γιαννακλής, Αναστάσιος Πανούσης, Ανδρέας Χασάπης και κλιμάκιο ανώτατων στελεχών της διοίκησης, πραγματοποίησαν σειρά επαφών με επιχειρηματικούς πελάτες, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τοπικούς φορείς, στελέχη και το προσωπικό του δικτύου της τράπεζας, καλύπτοντας όλο το φάσμα δραστηριοτήτων και παρουσίας της Eurobank στους τέσσερις νομούς.

Τα στελέχη της είχαν, μεταξύ άλλων, συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, τον μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομο, τους δημάρχους Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, Σπάρτης Ευάγγελο Βαλιώτη, Μεγαλόπολης Διονύσιο Παπαδόπουλο, Αμαλιάδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, Ευρώτα Δήμο Βέρδο και τον διοικητή του Νοσοκομείου Τρίπολης Πέτρο Τομάρα.

Στο πλαίσιο της περιοδείας, εξ άλλου, η διοίκηση της Eurobank πραγματοποίησε επισκέψεις στο δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας στους Νομούς Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Ηλείας.