Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2012 08:46

Ικανοποιημένοι από την κίνηση οι καταστηματάρχες στην παραλία Καλαμάτας: Ο κόσμος πήγε για καφέ και μπάνιο στην Παραλία

Γράφτηκε από την



Ικανοποιημένοι από την κίνηση του τριημέρου είναι οι καταστηματάρχες της παραλιακής στην Καλαμάτα. Ντόπιοι κι επισκέπτες απόλαυσαν το μπάνιο τους, με καφέ ή μεζεδάκι, ξεφεύγοντας για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Ο καλός καιρός και οι αγώνες του τρίαθλου φαίνεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ικανοποιητική κίνηση του τριημέρου.
Ο Πέτρος Κουρλέτης από τη "Waterland" είναι γενικά ευχαριστημένος, αφού αρκετός κόσμος κατέβηκε στην Παραλία. "Ο κόσμος της Καλαμάτας ανταποκρίνεται θετικά. Οσο βοηθάει ο καιρός δεν την ξεχνά την Παραλία" σχολίασε συμπληρώνοντας πως "βοηθάμε κι εμείς όσο μπορούμε, με ακόμα χαμηλότερες τιμές".
Ο Γιώργος Λαγωνικάκος από το "Βεργίνα Παλλάς" εκτιμά πως πήγε πολύ καλά το τριήμερο. Ο περισσότερος κόσμος ήταν από την περιοχή μας, ενώ διέκρινε και ορισμένους επισκέπτες, κάποιοι από τους οποίους είχαν έρθει για τους αγώνες. Και ο ίδιος σημειώνει πως ο κόσμος βγαίνει στην Παραλία γενικά, υπογραμμίζοντας πως οι τιμές έχουν μειωθεί στο κατάστημά του.
Ο Κώστας Μπουρδέκας από το "Mango" είναι πολύ ευχαριστημένος από την κίνηση του τριημέρου. "Παρά την κρίση, πήγε πάρα πολύ καλά. Βοήθησε και το τρίαθλο και ο καιρός" παρατήρησε, σχολιάζοντας πως είδε αρκετό κόσμο από την Αθήνα και άλλες περιοχές. Γενικότερα βλέπει πως ο κόσμος κατεβαίνει στην Παραλία όπως παλιά, μόνο που περιορίζει την κατανάλωσή του.
Στο "Βότσαλο" της Μαρίας Διαμαντάκου επίσης η κίνηση αυτών των ημερών πήγε καλά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως λύθηκαν τα υπόλοιπα προβλήματα. Οπως μας είπαν, στην περιοχή βρέθηκε αρκετός ξένος κόσμος, από την Αθήνα και άλλες περιοχές, ενώ ιδιαίτερα αυξημένη ήταν και η κίνηση των αυτοκινήτων τα βράδια του Σαββατοκύριακου.
Η Βούλα Καρελά από το "Del Mar" επίσης είναι ικανοποιημένη από την κίνηση αυτών των ημερών και πιστεύει πως ο καιρός καθορίζει την κίνηση σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Εξαιτίας του καιρού, γενικότερα, ο Μάιος δεν πήγε τελικά καλά, αφού αν και ξεκίνησε νωρίς η σεζόν, στη συνέχεια χάλασε ο καιρός και άλλαξαν τα πράγματα. Οι καιρικές συνθήκες έχουν βελτιωθεί από τις αρχές Ιουνίου κι ελπίζουν το υπόλοιπο καλοκαίρι να πάει καλύτερα.

Κ.Δ.