Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 16:11

Συνεχίζονται τα εκπαιδευτικά σεμινάρια αγροδιατροφικής επιχειρηματικότητας

Γράφτηκε από την

 

Με ανακοίνωσή του το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας (ΚΑΕΜ) Μεσσηνίας ενημερώνει ότι ξεκίνησαν από χθες οι εγγραφές του 8ου κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν κατά τον 8ο κύκλο είναι τα εξής: α) Σύγχρονες προσεγγίσεις στην παραγωγή και επεξεργασία ελαιολάδου, το οποίο ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου. β) Φυτική κοσμετολογία, γ) Φτιάχνω τη δική μου μπύρα και δ) Social media marketing, στα οποία οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι και τις 9 Μαρτίου.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους σε θέματα του αγροδιατροφικού τομέα και σε όσους προτίθενται να αναπτύξουν βιώσιμη επιχειρηματικότητα μέσω της εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων της τοπικής αγροτικής οικονομίας. Η μέση χρονική διάρκεια των σεμιναρίων είναι 30 εκπαιδευτικές ώρες (10 τρίωρα μαθήματα) και περιλαμβάνουν θεωρητικά μαθήματα, πρακτική άσκηση σε εργαστήρια, εισηγήσεις από επισκέπτες ομιλητές και επισκέψεις σε παραγωγικές εγκαταστάσεις.

Για εγγραφές και οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 27210 25700, 6985-666456 και στο email: info@kaem.gr. Επίσης μπορούν να βρουν πληροφορίες στο www.kaem.gr.