Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 11:18

Μόνο η Trion:z Colantotte πληροί της προϋποθέσεις διάθεσης βιομαγνητικών προϊόντων στηn Ελλάδα

Μόνο η Trion:z Colantotte πληροί της προϋποθέσεις διάθεσης βιομαγνητικών προϊόντων στηn Ελλάδα

Η εταιρεία Trion:z Colantotte που εξειδικεύεται σε Βιομαγνητικά Αθλητικά Προιόντα με έδρα την ΙΑΠΩΝΙΑ και μετράει 15 χρόνια στην Παγκόσμια αγορά,θα ήθελε να ενημερώσει τους πελάτες της ότι είναι η μοναδική εταιρεία Πανελλαδικώς η οποία προσκόμισε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία της ζητήθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης(Γεν. Γραμ.Καταναλωτή) και η οποία πληρεί όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις για την προστασία και την ασφάλεια των καταναλωτών.

Συγκεκριμένα έπειτα από καταγγελίες για την γνησιότητα και την αποτελεσματικότητα των Βιομαγνητικών προιόντων που έχουνε κατακλύσει την Ελληνική αγορά ,οι οποίες είδανε και το φως της δημοσιότητας μέσω γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής το Υπουργείο Ανάπτυξης πραγματοποίησε ελέγχους σε όλες τις εταιρείες που εισάγουν στην Ελληνική αγορά τα Βιομαγνητικά προιόντα.

Σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας μόνο η εταιρεία Trion:z Colantotte πληρεί όλους τους όρους και ακολουθεί όλες τις νόμιμες διατάξεις που προβλέπονται από τον νόμο, καθώς επίσης κατέχει και όλες τις πιστοποιήσεις από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΙΑΣ και ΕΡΓΑΣΙΑΣ της ΙΑΠΩΝΙΑΣ καθως επίσης και την ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ CE CLASS ONE MEDICAL DEVICE από την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Κυριάκος Ζερδαλής

Τηλ. 23310-43246

Site: www.trionz.gr